|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
. Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16 Prispevkov: 16777190 Aktiv.: 70801.66
|
Objavljeno: Sob Nov 24, 2012 12:34 am Naslov sporočila: Unimer 43 |
|
|
Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
557.66 KB |
Pogledana: |
1 krat |

|
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
527.58 KB |
Pogledana: |
7 krat |

|
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Highlag Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42 Prispevkov: 4034 Aktiv.: 17.02 Kraj: Črnuče
|
Objavljeno: Sob Nov 24, 2012 9:37 pm Naslov sporočila: |
|
|
Takšnega imam tudi jaz. Moj prvi inštrument. Ga občasno še uporabljam. Edino rahlo so sesuti kontakti za baterije. Ima odlično postavljena merilna območja. Vsaj za moje potrebe.
_________________ If at first you don't succeed, destroy all evidence that you tried. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
reber Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20 Prispevkov: 2279 Aktiv.: 9.62 Kraj: Bled
|
Objavljeno: Ned Nov 25, 2012 8:54 pm Naslov sporočila: |
|
|
UNIMER 43 je tudi moj prvi inštrument, kupil mi ga je oče, ko sem bil še v OŠ. Merilni inštrument še vedno uporabljam za posebne namene, je brezhiben in zelo ohranjen. Po mojem mnenju eden najboljših analognih merilnih inštrumentov. Vesel sem, da sem uspel dobiti še enega, žal ni tako zelo lepo ohranjen, ampak še vedno zelo soliden in seveda brezhiben. Vesel sem tudi UNIMER 45 z robustnejšimi priključki in močnejšim tokovnim območjem, sicer pa zelo podoben prejšnjemu.
Vsi inštrumenti so še tisti stari črne barve, ne novejši zeleni MI70xx
Vem, da so to inštrumenti, ki so dragoceni, tako da jih uporabljam previdno.
_________________ Obiščite me na www.reber.si ali www.elektron.si |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
protoncek Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41 Prispevkov: 9573 Aktiv.: 42.78 Kraj: Mengeš
|
Objavljeno: Ned Nov 25, 2012 10:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
Moj drugi instrument - prvega iskrinega mi je podaril stric štromar, bil pa je še na natikanje merilne žice v luknjice pri izbiranju merilnega dosega...uničil sem ga pa, ko sem pri fičkotu meril accu, postavil instrument na kestel in potem zaprl pokrov prtljažnika Sicer mi je tudi 43-ka odpovedala - začel se je zatikati kazalec.
Zdaj imam sicer doma (vse dobljene in popravljene) MI7045, pa MI7043, pa MI7006, ki je debel kot bajsi in ga poganja mislim da 8 baterij tipa AA ...pa nobenega nikoli ne rabim...še sam ne vem, zakaj ne. zaenkrat mi digitalci zadoščajo.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni