|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
BojanR Član

Pridružen-a: Tor 08 Apr 2008 9:52 Prispevkov: 693 Aktiv.: 3.31 Kraj: Vnanje Gorice
|
Objavljeno: Čet Apr 18, 2013 10:45 am Naslov sporočila: Okvirčki za instrumente |
|
|
Večkrat se mi pojavi problem, ko moraš v ohišje napraviti luknjo za npr. LCD ali kakšen instrument.
Instrumenti imajo po navadi že svoj rob, tako da ni potrebe po super lepi izvrtini, ker jo rob prekrije.
Povsem drugače pa je z LCD, Instalacijskim odklopnikom ali podobnim.
Ta hip imam problem, zaradi merilca energije, širine 4TE. Ali se kje dobijo plastični okvirji za te in podobne komponente?
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Vlado Član

Pridružen-a: Sre 03 Mar 2004 21:35 Prispevkov: 563 Aktiv.: 2.38 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Apr 18, 2013 12:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tudi jaz sem velikokrat iskal okvirčke za LCD-je.
Nazadnje sem se oglasil pri enemu graverju in mi je naredil okvir za 4X20 LCD.
LCD je privijačen na okvirček (črn) z M3 vijaki, spredaj je okenček od prozornega pleksija.
Spraševal sem ga tudi po večji količini in mi je povedal da če bi bilo 50 kosov bi cena bila okrog 5EUR za kos. Problem pa so različni tipi LCD-jev, različne velikosti . . .
LP
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
66.91 KB |
Pogledana: |
4 krat |

|
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
qwertz Član

Pridružen-a: Ned 01 Jun 2008 11:57 Prispevkov: 2743 Aktiv.: 13.21 Kraj: Vrhnika
|
Objavljeno: Čet Apr 18, 2013 6:01 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tole najbrž iščete. Cena je pa
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PPG78 Član

Pridružen-a: Ned 27 Jul 2003 14:09 Prispevkov: 2342 Aktiv.: 9.88 Kraj: Gorenjska
|
Objavljeno: Čet Apr 18, 2013 6:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
LCD module jih ima kar nekaj v ponudbi.
LP, Peter
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni