|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
madzi Član

Pridružen-a: Sre 24 Sep 2003 10:46 Prispevkov: 315 Aktiv.: 1.33 Kraj: Pragersko, Dragonja vas, Maribor
|
Objavljeno: Ned Feb 05, 2006 11:19 pm Naslov sporočila: Ključi za kafeautomate |
|
|
Pozdravljeni!
Mene pa zanima če kdo ve kako delujejo ti ključi za kavo in ostale napitke na automtih ki jih srečaš že v skoraj vsaki firmi ali šoli. Tudi pri nas v firmi imamo ta automat. Pravzaprav sta dva. Na enem naložiš denar, ponuja tudi tople napitke, na drugem pa maš hladne pijače. Nekje sem slišal da ima vsak ključ svoj ID in po tem ve koliko še imaš denarja. No pri nas je malo drugače ker imamo dva automata in lahko na samo enem naložiš denar vendar sta vsak v svojem prostoru in me zanima kak to deluje. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.92 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Ned Feb 05, 2006 11:25 pm Naslov sporočila: |
|
|
Nekaj okrog tega smo na forumu že pisali. ***Klik*** _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni