|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
rudiP Član

Pridružen-a: Tor 07 Avg 2007 15:30 Prispevkov: 1234 Aktiv.: 5.67 Kraj: KOPER
|
Objavljeno: Pet Jul 26, 2013 8:48 pm Naslov sporočila: I: iščem dijaka ali študenta. |
|
|
Za enkratno delo do 5h iščem nekoga iz okolice Kopra. Obvlada mora spajkalo in baterijski izvijač.
Ponudbe na zasebno. _________________ Lep pozdrav iz Kopra Rudi |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SimonS Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18 Prispevkov: 4769 Aktiv.: 20.12 Kraj: Kobarid
|
Objavljeno: Sob Jul 27, 2013 9:23 am Naslov sporočila: |
|
|
Kaj je narobe pa z brezposelnimi, da jih nočeš? _________________ Lep dan
Simon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Dorijan Član

Pridružen-a: Ned 22 Jun 2008 10:48 Prispevkov: 2564 Aktiv.: 12.39 Kraj: južnoprimorska
|
Objavljeno: Sob Jul 27, 2013 9:29 am Naslov sporočila: |
|
|
SimonS je napisal/a: |
Kaj je narobe pa z brezposelnimi, da jih nočeš? |
Po moje da to, da rabi za 5ur _________________ Če nekaj deluje, razstavi in ugotovi zakaj. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
rudiP Član

|
Objavljeno: Sob Jul 27, 2013 1:10 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kaj je narobe pa z brezposelnimi, da jih nočeš? |
Dober delavec po mojem ni brezposelnih. Tudi študentje so očitno zaposleni. Javil se je le Start in dobil delo. _________________ Lep pozdrav iz Kopra Rudi |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SimonS Član

|
Objavljeno: Sob Jul 27, 2013 8:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tudi mojstri se včasih (ne po svoji krivdi) znajdejo na zavodu. Nekateri pa iščejo še popoldanski zaslužek, ker jim plača enostavno ne zadošča za vse stroške.
Na žalost pa je večina (nikakor ne vsi!!) študentov bolj tako, tako. Kolikor para toliko muzike
Motil me je naslov, ker namiguje na iščem poceni delovno silo  _________________ Lep dan
Simon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
rudiP Član

|
Objavljeno: Sob Jul 27, 2013 11:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tudi mojstri se včasih (ne po svoji krivdi) znajdejo na zavodu. Nekateri pa iščejo še popoldanski zaslužek, ker jim plača enostavno ne zadošča za vse stroške.
Na žalost pa je večina (nikakor ne vsi!!) študentov bolj tako, tako. Kolikor para toliko muzike
Motil me je naslov, ker namiguje na iščem poceni delovno silo  |
Napisal sem Iščem dijaka ali študenta o kaki poceni delovni sili pa ni bilo govora. Urna postavka je bila večja kot tam kjer je delal. Start je prišel, naredil in odšel. Spoznal sem pridnega in prijetnega fanta. _________________ Lep pozdrav iz Kopra Rudi |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Iztok Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55 Prispevkov: 4974 Aktiv.: 20.99 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Sob Jul 27, 2013 11:44 pm Naslov sporočila: |
|
|
Se po eni strani strinjam s Simonom in Rudijem.
Tudi sam sem v zadnjih 32. letih 1x ostal brez službe zaradi zaprtja firme pa 2 leti nisem našel ustrezne službe za svoj profil izobrazbe in znanja. Kljub raznim specialnim znanjem s področja računalniškega krmiljenja malih in velikih strojev ter proizvodenj, licenci in znanju za servisiranje rentgenov, ipd. so mi na zavodu za minimalca ponujali šraufanje traverz po hosti za daljnovode ELESa, večerno prerivanje odrskih kulis po cankarjevem domu ... ipd.
Natolcevanje je zato pri takih stvareh nesmiselno, če se ne ve ozadja. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Dorijan Član

Pridružen-a: Ned 22 Jun 2008 10:48 Prispevkov: 2564 Aktiv.: 12.39 Kraj: južnoprimorska
|
Objavljeno: Ned Jul 28, 2013 1:03 am Naslov sporočila: |
|
|
Dejstvo je, da če hočeš nekoga legalno zaposlit za 5ur je veliko bolj enostavno zaposlit študenta kot kogarkoli z drugačnim statusom.
Zato me zmoti ko neko neko preprosto ponudbo spreminja v politično zaroto.
Če te muči zaposlitvena zakonodajo odpri novo temo ne pa srat po temi v Borzi dela. Ker s takim pristopom le odvračaš podobne ponudbe. _________________ Če nekaj deluje, razstavi in ugotovi zakaj. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SimonS Član

|
Objavljeno: Ned Jul 28, 2013 8:49 am Naslov sporočila: |
|
|
Moje mnenje nikakor ni provokacija niti pluvanje čez sistem dela. Moti me naslov, ki omejuje le na študente.
Jaz popolnoma legalno poleg službe delam za druge preko pogodbe. Čisto enostavno je napisati pogodbo, le nekaj več davka plača delodajalec, kot za študenta. _________________ Lep dan
Simon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni