|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.02 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Sre Avg 28, 2013 3:38 pm Naslov sporočila: PO: Nekaj škatlic |
|
|
Mislim, da so obe potrebne popravljanja, še bolje razkopavanja
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
56.92 KB |
Pogledana: |
6 krat |

|
|
54.12 KB |
0 krat |

|
|
62.84 KB |
4 krat |

|
_________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
The Green Hornet Član

Pridružen-a: Sre 28 Avg 2013 14:46 Prispevkov: 12 Aktiv.: 0.08 Kraj: Trbovlje
|
Objavljeno: Sre Avg 28, 2013 4:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
Če prav vidim, je na prvi sliki Pioneer avtoradio. Kaj je narobe z njim? In kaj je na drugi sliki? Če je še rešljivo, bi me mogoče zanimalo Kakšne izhode pa ima radio?
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.02 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Sre Avg 28, 2013 4:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
The Green Hornet je napisal/a: |
Če prav vidim, je na prvi sliki Pioneer avtoradio. Kaj je narobe z njim? In kaj je na drugi sliki? Če je še rešljivo, bi me mogoče zanimalo Kakšne izhode pa ima radio? |
Ej, nimam pojma in ne utegnem se ukvarjat s tem. Tako kot ostale stvari, ki jih podarjam ima zadeva status: Pridi in odnesi (lahko še kaj več kot samo to).
_________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
The Green Hornet Član

|
Objavljeno: Sre Avg 28, 2013 4:18 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ja no, problem je 140 km razlike med nama
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
urosg Član

Pridružen-a: Pet 27 Apr 2007 14:30 Prispevkov: 565 Aktiv.: 2.56
|
Objavljeno: Sre Avg 28, 2013 5:05 pm Naslov sporočila: |
|
|
Obisk pri Darku je vredno vsakega prevoženega kilometra. Tako da, če te zanima še kaj več - kot si napisal v drugi temi /popravilo računalnika/ mislim, da ti ne bi bilo žal obiska.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
The Green Hornet Član

|
Objavljeno: Sre Avg 28, 2013 6:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jah poglej jaz sem oddaljen 140km, nisem še polnoleten in zeloo redko se tam vozimo. Fora je v tem, da pa sem ravno včeraj bil v Divači, Lipici itd. Smo šli v Škocjanske jame pa v Lipico (do ograje )
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

|
Objavljeno: Ned Sep 01, 2013 11:34 am Naslov sporočila: |
|
|
Jah poglej jaz sem oddaljen 140km, nisem še polnoleten in zeloo redko se tam vozimo. Fora je v tem, da pa sem ravno včeraj bil v Divači, Lipici itd. Smo šli v Škocjanske jame pa v Lipico (do ograje ) |
Obstajajo tudi drugi načini. Organiziraj se.
Lahko ob priliki pustim pri kom drugem - recimo v Ljubljani.
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 33.04 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Ned Sep 01, 2013 11:43 am Naslov sporočila: |
|
|
Ja no, problem je 140 km razlike med nama  |
To ni tako hudo, pri meni je 310 km (v eno smer), pa še hrvaške cestnine.
Pa pravijo, da je svet majhen.
_________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 498 dni