www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

PO: Nekaj škatlic

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Mali oglasi
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 60.02
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 28, 2013 3:38 pm    Naslov sporočila:  PO: Nekaj škatlic Odgovori s citatom

Mislim, da so obe potrebne popravljanja, še bolje razkopavanja Mr. Green

DCIM0022 (Medium).jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  56.92 KB
 Pogledana:  6 krat

DCIM0022 (Medium).jpg

DCIM0023 (Medium).jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  54.12 KB
 Pogledana:  0 krat

DCIM0023 (Medium).jpg

DCIM0025 (Medium).jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  62.84 KB
 Pogledana:  4 krat

DCIM0025 (Medium).jpg

The Green Hornet
Član
Član

Pridružen-a: Sre 28 Avg 2013 14:46
Aktiv.: 0.08
Kraj: Trbovlje

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 28, 2013 4:00 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Če prav vidim, je na prvi sliki Pioneer avtoradio. Kaj je narobe z njim? In kaj je na drugi sliki? Če je še rešljivo, bi me mogoče zanimalo Wink Kakšne izhode pa ima radio?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
VolkD
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 28, 2013 4:13 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

The Green Hornet je napisal/a:
Če prav vidim, je na prvi sliki Pioneer avtoradio. Kaj je narobe z njim? In kaj je na drugi sliki? Če je še rešljivo, bi me mogoče zanimalo Wink Kakšne izhode pa ima radio?

Ej, nimam pojma in ne utegnem se ukvarjat s tem. Tako kot ostale stvari, ki jih podarjam ima zadeva status: Pridi in odnesi (lahko še kaj več kot samo to).

The Green Hornet
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 28, 2013 4:18 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ja no, problem je 140 km razlike med nama Sad
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
urosg
Član
Član

Pridružen-a: Pet 27 Apr 2007 14:30
Aktiv.: 2.56

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 28, 2013 5:05 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Obisk pri Darku je vredno vsakega prevoženega kilometra. Tako da, če te zanima še kaj več - kot si napisal v drugi temi /popravilo računalnika/ mislim, da ti ne bi bilo žal obiska.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
The Green Hornet
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 28, 2013 6:31 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jah poglej jaz sem oddaljen 140km, nisem še polnoleten in zeloo redko se tam vozimo. Fora je v tem, da pa sem ravno včeraj bil v Divači, Lipici itd. Rolling Eyes Smo šli v Škocjanske jame pa v Lipico (do ograje Razz )
Nazaj na vrh
VolkD
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 01, 2013 11:34 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jah poglej jaz sem oddaljen 140km, nisem še polnoleten in zeloo redko se tam vozimo. Fora je v tem, da pa sem ravno včeraj bil v Divači, Lipici itd. Rolling Eyes Smo šli v Škocjanske jame pa v Lipico (do ograje Razz )

Obstajajo tudi drugi načini. Organiziraj se.

Lahko ob priliki pustim pri kom drugem - recimo v Ljubljani.

Branez
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21
Aktiv.: 33.04
Kraj: Koprivnica HR

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 01, 2013 11:43 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ja no, problem je 140 km razlike med nama Sad
To ni tako hudo, pri meni je 310 km (v eno smer), pa še hrvaške cestnine.

Pa pravijo, da je svet majhen.

Albert Einstein
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Mali oglasi Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 498 dni