|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
flomaster Član

Pridružen-a: Pet 31 Maj 2013 19:49 Prispevkov: 141 Aktiv.: 0.96
|
Objavljeno: Pon Sep 16, 2013 10:00 am Naslov sporočila: tablica Xplore Atheros 8801 - uporabno ali ne? |
|
|
V letaku SPAR je v ponudbi tablica Xplore Atheros 8801 za 149€, letak se nahaja tukaj:
http://www.sparslovenija.si/spar/2011/aktualnozakupce/flipbooks/public/upload/flipbooks/flipbook_70303_katalog-37-13/SL_37-13_100dpi.pdf
ponudba je na 21. strani
Ali je ta tablica vredna nakupa? zakaj ja? zakaj ne?
Za kaj bi se uporabljalo? nič posebnega, brskanje po internetu, skype klepet, ne bi pa poganjal igre in filme, razen seveda youtube. Prijatelj v penziji si ogleduje tole pa me sprašuje, jaz pa ne vem kaj odgovoriti, ker nimam izkušenj s tem, hkrati pa zanima tudi mene, če je to sploh uporabno. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
borutkoz Član

Pridružen-a: Sre 20 Apr 2005 16:20 Prispevkov: 73 Aktiv.: 0.31 Kraj: krško
|
Objavljeno: Pon Sep 16, 2013 12:04 pm Naslov sporočila: |
|
|
V BigBangu je redna cena enaka sparovi v akciji
Po specifikaciji je solidna zadeva za takšen denar, kako se obnaša v realnosti pa je drugo.
Nekje sem bral da ima probleme predvajanja filmov iz usb ključa. To pa v tem primeru ne igra vloge.
Mogoče se bo pa kdo oglasil, ki ima že izkušnje z tem modelom
Drugače pa v BigBang testirat tablico  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni