|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
satelitko Član

Pridružen-a: Pon 19 Apr 2004 13:27 Prispevkov: 1777 Aktiv.: 7.50 Kraj: Radovljica
|
Objavljeno: Tor Dec 24, 2013 11:28 am Naslov sporočila: Tušmobil Vega W976 |
|
|
Telefon sem kupil pri Mirku, drugače sta obe kartici Mobitelovi.
Ker je to moj prvi Android, imam nekaj (najbrž začetniških) vprašanj, zato iščem sorodno dušo za izmenjavo mnenj in izkušenj. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sebastjan.kamensek Član

Pridružen-a: Sob 26 Jul 2008 11:04 Prispevkov: 1029 Aktiv.: 5.00 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Tor Dec 24, 2013 12:51 pm Naslov sporočila: |
|
|
Samo povej kaj te muči Vse bomo uredil
l.p. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
satelitko Član

Pridružen-a: Pon 19 Apr 2004 13:27 Prispevkov: 1777 Aktiv.: 7.50 Kraj: Radovljica
|
Objavljeno: Sre Dec 25, 2013 4:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
Za začetek: Nastavim audio profil outdoor, nekaj časa je res tako, potem po par pogovorih ugotovim, da je na normal. Ker telefon običajno nosim v torbici za pasom, je zvonenje v tem profilu odločno pretiho. Nikakor ne morem ugotovit, ali je vzrok samodejni spremembi napr. brskanje po wi-fi ju, sms ali kar nekaj. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sebastjan.kamensek Član

Pridružen-a: Sob 26 Jul 2008 11:04 Prispevkov: 1029 Aktiv.: 5.00 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Čet Dec 26, 2013 2:56 pm Naslov sporočila: |
|
|
Zdravo,
Meni se je to dogajalo, ker sem med pogovorom nevede stiskal tipko za glasnost na robu telefona.
Sedaj sem se navadil malo drugače držati telefon pa se to ne dogaja več.
Drugače naj samodejno nebi prilagajal glasnosti. Je mogoče da imaš torbico pretesno in pritiskaš gumbe za glasnost med nošenjem?
l.p. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
satelitko Član

|
Objavljeno: Čet Dec 26, 2013 8:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
sebastjan.kamensek je napisal/a: |
Zdravo,
Meni se je to dogajalo, ker sem med pogovorom nevede stiskal tipko za glasnost na robu telefona.
Sedaj sem se navadil malo drugače držati telefon pa se to ne dogaja več.
Drugače naj samodejno nebi prilagajal glasnosti. Je mogoče da imaš torbico pretesno in pritiskaš gumbe za glasnost med nošenjem?
l.p. |
To je možno, ampak takrat naj bi bilo vse skupaj zaklenjeno? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sebastjan.kamensek Član

|
Objavljeno: Sob Dec 28, 2013 11:41 am Naslov sporočila: |
|
|
Naj bi bilo ja...
Kako pa imaš nastavljen algoritem odklepanja? Imaš samo za potegnit čez ekran ali imaš polje točk, katere je potrebno povezati, da odkleneš?
Sledenje je namreč bolše, kar je veliko težje odklenit po pomoti.
l.p. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
satelitko Član

|
Objavljeno: Sob Dec 28, 2013 2:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ja, imam ta vzorec... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni