|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
fatmir Član

Pridružen-a: Pon 04 Feb 2008 17:36 Prispevkov: 159 Aktiv.: 0.75 Kraj: Severna Primorska-Idrija
|
Objavljeno: Pet Dec 27, 2013 3:23 am Naslov sporočila: HTC evo 3d |
|
|
Pozdravljeni,
Sem instaliral tale Viper, instalacija je potekala brez problema, sedaj pase mi ustavi na "htc evo" dalje ne gre. Prej sem imel CWM-SuperSU-v0,87 pa je bilo ok, sedaj če tudi tega ponovno naložim se mi še zmeraj pojavi od viperja slika. Je možno zbrisat vse skupaj pa še enkrat od začetka oziroma vsaj tega gor dat CWM-SuperSU-v0,87 .
lp
Tole so podatki:
Revolutionary CWM v4.0.1.4
*** UNLOCKED ***
SHOOTER_U PVT SHIP S-ON RL
HBOOT-1.53.0007
eMMC-boot
May 22 2012, 01:06:07 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MatejK trgovec

Pridružen-a: Čet 16 Maj 2013 17:59 Prispevkov: 98 Aktiv.: 0.67 Kraj: Maribor-Radvanje
|
Objavljeno: Pet Jan 03, 2014 11:04 am Naslov sporočila: |
|
|
Verjetno si si "briknil" telefon, mogoče boš ajdo kaj na XDA! Se dosti najde, [slovenščina je zame španska vas] načrti za hard reset! Se pravi, resetiraš ploščo! Vendar je 5 minut lotanja in 2 minuti straha! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
1tilen Član

Pridružen-a: Sre 30 Okt 2013 22:03 Prispevkov: 75 Aktiv.: 0.53 Kraj: Sežana
|
Objavljeno: Pet Jan 03, 2014 3:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
V recoveryu lahko poskusiš zbrisat vse, razen podatkov na SD kartici, če imaš gor kakšne pomembne podatke.
Imaš mogoče backup starega sistema - backup narejen v recoveryu? Če da - poskusi najprej narediti wipe in nato restore backupa. ( backup, ki je narejen v recoveryu se shrani na SD kartico, tako da pazi pred brisanjem.
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni