|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6732 Aktiv.: 28.41 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Tor Dec 02, 2003 3:01 pm Naslov sporočila: Stylus color 850 in SLO znaki |
|
|
Obstaja kaka varianta izpisa slo-znakov na omenjenem printerju iz dos aplikacije kjer win driverji ne pridejo v poštev? Med podprtimi kodnimi tabelami ne najdem nobene, ki bi ustrezala. Pri matričnih se je običajno menjal eprom in je stvar delala - kako je s tem inkjetom? Ima kdo kake izkušnje s tem printerjem ali informacijo kako bi to rešil?
Lp, Frenki
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.92 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Tor Dec 02, 2003 3:18 pm Naslov sporočila: |
|
|
Obstaja en programček (ga ne najdem - ker ne vem imena ) Mislim, da dela tudi z epsoni - sam sem ga uporabljal na HP-ju. Moram doma pogledat.
P.S.
Upam, da bo Lojz videl tale post - mislim, da mi ga je ravno on dal
lp
Silvo
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
infrared Član

Pridružen-a: Pet 25 Jul 2003 14:54 Prispevkov: 179 Aktiv.: 0.76
|
Objavljeno: Tor Dec 02, 2003 4:04 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mislim , da se je imenoval Lettrix
L.P.infrared
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Lojz Član

Pridružen-a: Pet 11 Apr 2003 8:31 Prispevkov: 668 Aktiv.: 2.82 Kraj: Koroška
|
Objavljeno: Tor Dec 02, 2003 4:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
Poskusi s priloženim. Morda celo deluje.
Opis: |
|
 Download |
Ime datoteke: |
slo.zip |
Velikost datoteke: |
6.02 KB |
Downloadano: |
5 krat |
_________________ LP
Lojz |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6732 Aktiv.: 28.41 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Tor Dec 02, 2003 4:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
Lojz hvala za poslano, vendar ne dela . Problem je kot izgleda v tem, da gre za printer ki enostavno nima nobenega kodnega nabora s kljukami. Ni mi problem konverzija izpisa v ISO8859-2(Latin-2) ali PC-852, če bi bil kateri od teh naborov na printerju podprt. Verjetno bi moral na printerju pridet do ene ga nabora s kljukami, potem bi pa tudi tvoja varianta znala obrnit oklepaje po 437 v pravilne znake.
Vsaka ideja je še naprej dobrodošla.
Lp, Frenki
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mirkatmir Član

Pridružen-a: Pet 25 Jul 2003 9:14 Prispevkov: 1876 Aktiv.: 7.92 Kraj: Ribnica (JN75IR)
|
Objavljeno: Tor Dec 09, 2003 10:24 am Naslov sporočila: |
|
|
Frenki, ne vem če ti bo tole pomagalo. Sam sem imel težave z mojim Clipper programom na tiskalnikih Epson, ki niso imeli podporo SLO znakov (Win tiskalniki). Na Repro-vi web strani sem še takrat snel pripeto zadevo. Na nekaterih tiskalnikih je delalo, na drugih pa ne. Poizkusi. Veliko sreče.
Opis: |
|
 Download |
Ime datoteke: |
852PIN.ZIP |
Velikost datoteke: |
3.18 KB |
Downloadano: |
6 krat |
_________________ lp, Miran (Miro - S51SK) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni