www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Androidne težave

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Android, tablice in telefoni
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
lojzek
Član
Član

Pridružen-a: Pet 25 Jan 2008 8:00
Aktiv.: 15.99

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 04, 2014 1:16 pm    Naslov sporočila:  Androidne težave Odgovori s citatom

Pozdrav!

Imam težavo. Youtube androidna aplikacija mi ne prikazuje videa, ampak samo zvok. Mogoče se je to zgodilo takoj po posodobitvi aplikacije, ampak ne morem tega trditi. Namreč, po zadnji posodobitvi aplikacije le-te nisem zagnal in nekaj dni tudi ne uporabljal. Da ne dela, so pravzaprav ugotovili otroci.
Sicer sem naredil vse, kar sem na netu zasledil kot predlog: brisanje browserjevih piškotkov, zgodovine, praznenje cacheja. Tudi deinstaliral in ponovno nainstaliral aplikacijo, nič. Brick wall
Popolnoma enake simptome pa sem pozneje zasledil, če videe poskušam predvajati z browserjem (zvok je, slike ni). Shocked

To me je navedlo na misel: ali mogoče Youtube aplikacija uporablja "del" brskalnikovega programa oz. ali potrebuje brskalnik za svoje delovanje? Think

V tem primeru bi morebiti bila težava v Browserju, ne Youtube aplikaciji? Think

Aja, imam android 4.0. (ICS)
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
MarkoM
Član
Član

Pridružen-a: Tor 12 Sep 2006 15:29
Aktiv.: 12.36
Kraj: Lovrenc na P.

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 04, 2014 1:43 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Youtube deluje preko brskalnika s pomočjo flash palyerja. Če ni flash playerja potem ni slike.
Nazaj na vrh
frke
Član
Član

Pridružen-a: Ned 18 Sep 2005 14:41
Aktiv.: 0.89
Kraj: Logatec

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 04, 2014 1:59 pm    Naslov sporočila:  Re: Androidne težave Odgovori s citatom

lojzek je napisal/a:
To me je navedlo na misel: ali mogoče Youtube aplikacija uporablja "del" brskalnikovega programa oz. ali potrebuje brskalnik za svoje delovanje? Think
V tem primeru bi morebiti bila težava v Browserju, ne Youtube aplikaciji? Think
Aja, imam android 4.0. (ICS)

Poskusi deinstalirati/instalirati tudi browser ali vsaj pobrisati cache.
Nazaj na vrh
Andrej64
Član
Član

Pridružen-a: Sob 06 Dec 2008 20:27
Aktiv.: 3.61
Kraj: Ljubljana-Črnuče

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 04, 2014 8:18 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

MarkoM je napisal/a:
Youtube deluje preko brskalnika s pomočjo flash palyerja. Če ni flash playerja potem ni slike.

Flash predvajalnika za Android že lep čas ni več. Novejše naprave uporabljajo HTML5.

lojzek, imam podoben problem s katerim se sicer še nisem ukvarjal. Slike ni, če gledam youtube v brskalniku, vendar, če izberem celozaslonsko predvajanje se slika pojavi in vse lepo deluje. Ima pa tablica (še) flash predvajalnik, na drugi tablici, ki pa nima flash predvajalnika (HTML5) pa video deluje brezhibno. Youtube aplikacije nikoli ne uporabljam.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
Iztok
Član
Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55
Aktiv.: 20.99
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 04, 2014 11:35 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tudi meni po posodobitvi na 4.3 ni delal Flash Player. Zadevo je rešilo tole: http://forums.adobe.com/thread/1061194
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
lojzek
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Apr 05, 2014 7:48 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hvala za pomoc, po sugestijah sem ponovno pobrisal vse zgodovine, cacheje kukije, ni bilo nic bolje. Razen da sem izgubil shranjene strani v brskalniku. Pa tu na forumu nimam tistega kvadratka "avtomaticna prijava" vec prikazanega. Brick wall Kaj sem se izgubil, bom zvedel po etapah.
Flash player sicer je tu notri, verzija 11.1.
Bom poskusil se tisto, kar je na Adobejevi strani opisano.
Nazaj na vrh
lojzek
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 09, 2014 9:31 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Danes sem pa zvecer imel cas, da bi se lotil tega problema. Poskusim se enkrat ... in .... dela Shocked
Predvceraj ni delalo, danes pa dela b.p. Brez da bi kaj popravljal. Vragsigavedi, zakaj je nehal delat in kako kar naenkrat spet zacel..
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Android, tablice in telefoni Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 495 dni