|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
lojzek Član

Pridružen-a: Pet 25 Jan 2008 8:00 Prispevkov: 3387 Aktiv.: 15.99
|
Objavljeno: Pet Apr 04, 2014 1:16 pm Naslov sporočila: Androidne težave |
|
|
Pozdrav!
Imam težavo. Youtube androidna aplikacija mi ne prikazuje videa, ampak samo zvok. Mogoče se je to zgodilo takoj po posodobitvi aplikacije, ampak ne morem tega trditi. Namreč, po zadnji posodobitvi aplikacije le-te nisem zagnal in nekaj dni tudi ne uporabljal. Da ne dela, so pravzaprav ugotovili otroci.
Sicer sem naredil vse, kar sem na netu zasledil kot predlog: brisanje browserjevih piškotkov, zgodovine, praznenje cacheja. Tudi deinstaliral in ponovno nainstaliral aplikacijo, nič.
Popolnoma enake simptome pa sem pozneje zasledil, če videe poskušam predvajati z browserjem (zvok je, slike ni).
To me je navedlo na misel: ali mogoče Youtube aplikacija uporablja "del" brskalnikovega programa oz. ali potrebuje brskalnik za svoje delovanje?
V tem primeru bi morebiti bila težava v Browserju, ne Youtube aplikaciji?
Aja, imam android 4.0. (ICS) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MarkoM Član

Pridružen-a: Tor 12 Sep 2006 15:29 Prispevkov: 2825 Aktiv.: 12.36 Kraj: Lovrenc na P.
|
Objavljeno: Pet Apr 04, 2014 1:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
Youtube deluje preko brskalnika s pomočjo flash palyerja. Če ni flash playerja potem ni slike. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frke Član

Pridružen-a: Ned 18 Sep 2005 14:41 Prispevkov: 212 Aktiv.: 0.89 Kraj: Logatec
|
Objavljeno: Pet Apr 04, 2014 1:59 pm Naslov sporočila: Re: Androidne težave |
|
|
lojzek je napisal/a: |
To me je navedlo na misel: ali mogoče Youtube aplikacija uporablja "del" brskalnikovega programa oz. ali potrebuje brskalnik za svoje delovanje?
V tem primeru bi morebiti bila težava v Browserju, ne Youtube aplikaciji?
Aja, imam android 4.0. (ICS) |
Poskusi deinstalirati/instalirati tudi browser ali vsaj pobrisati cache. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Andrej64 Član

Pridružen-a: Sob 06 Dec 2008 20:27 Prispevkov: 727 Aktiv.: 3.61 Kraj: Ljubljana-Črnuče
|
Objavljeno: Pet Apr 04, 2014 8:18 pm Naslov sporočila: |
|
|
MarkoM je napisal/a: |
Youtube deluje preko brskalnika s pomočjo flash palyerja. Če ni flash playerja potem ni slike. |
Flash predvajalnika za Android že lep čas ni več. Novejše naprave uporabljajo HTML5.
lojzek, imam podoben problem s katerim se sicer še nisem ukvarjal. Slike ni, če gledam youtube v brskalniku, vendar, če izberem celozaslonsko predvajanje se slika pojavi in vse lepo deluje. Ima pa tablica (še) flash predvajalnik, na drugi tablici, ki pa nima flash predvajalnika (HTML5) pa video deluje brezhibno. Youtube aplikacije nikoli ne uporabljam. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Iztok Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55 Prispevkov: 4974 Aktiv.: 20.99 Kraj: LJ
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lojzek Član

|
Objavljeno: Sob Apr 05, 2014 7:48 am Naslov sporočila: |
|
|
Hvala za pomoc, po sugestijah sem ponovno pobrisal vse zgodovine, cacheje kukije, ni bilo nic bolje. Razen da sem izgubil shranjene strani v brskalniku. Pa tu na forumu nimam tistega kvadratka "avtomaticna prijava" vec prikazanega. Kaj sem se izgubil, bom zvedel po etapah.
Flash player sicer je tu notri, verzija 11.1.
Bom poskusil se tisto, kar je na Adobejevi strani opisano. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lojzek Član

|
Objavljeno: Sre Apr 09, 2014 9:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
Danes sem pa zvecer imel cas, da bi se lotil tega problema. Poskusim se enkrat ... in .... dela
Predvceraj ni delalo, danes pa dela b.p. Brez da bi kaj popravljal. Vragsigavedi, zakaj je nehal delat in kako kar naenkrat spet zacel.. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni