www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

CyanoGen MOD

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Android, tablice in telefoni
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
KlemenTegel
Član
Član

Pridružen-a: Sre 26 Mar 2014 14:25
Aktiv.: 0.20

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 14, 2014 8:32 am    Naslov sporočila:  CyanoGen MOD Odgovori s citatom

Pozdrav!

Lastim si Samsunga S1 in že nekaj časa nazaj sem poizkusil na njega naložiti CyanoGen MOD. Zadevo sem videl pri enmu tipu, imel je isto S1 in zadeva je delovala noro hitreje od Androida.. Sem rekel, velja poizkusiti..
Vse lepo in prav, zadeva se je naložila, samo en problem se je pojavil. Gonilniki za modem se niso naložili/zagnali, pač nekaj, in telefon ni zaznal SIM kartice in se ni hotel povezat v omrežje. Rezultat: neuporaben telefon.. d'oh!

Ok, servis, flashanje nazaj, in spet sem na Androidu Very Happy (2.3.3 Brick wall)

Ker mi tisto hitro delovanje seveda ne da miru, iščem koga, ki bi znal to naložit.
Tisti, ki bi to znal, bo deležen večne slave, povabila na pivo in kakšne finančne kompenzacije za vloženi čas Very Happy

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
frke
Član
Član

Pridružen-a: Ned 18 Sep 2005 14:41
Aktiv.: 0.89
Kraj: Logatec

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 14, 2014 10:09 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Če imaš Samsung galaxy GT-i9000 ti lahko naložim Cyanogenmod 11.

S tem dobiš android 4.4.2 kitkat. Deluje ok.
Nazaj na vrh
KlemenTegel
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 14, 2014 10:19 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hehe, to bi blo super!

Imaš ti isti telefonček? Very Happy

frke
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 14, 2014 10:25 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Da, tako da boš lahko sprobal kako deluje, preden se lotiva tvojega.

Potrebuješ: sd kartico na kateri je postor za backup obstoječega sistema in podatkov (za primer če bi šlo kaj narobe) in cca 250 mb prostora za CM 11

Zaželjeno je da je telefon rootan in odklenjen. Baterija naj bo polna.
Nazaj na vrh
KlemenTegel
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 14, 2014 10:31 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Se zadeva backupira v celoti, torej tudi obstoječi firmware?
Pri mojem poizkusu nisem naredil backupa(ali pa nisem naredil pravilno) in povrnitev na prejšnje stanje ni bila mogoča..
Trenutno nimam SD kartice v telefonu(dela hitreje Razz), lahko pa dam nekaj notri da bo za backup..
Glede na to da sem lahko zadevo že nalagal, predvidevam da je telefon že root-an?

Se kaj nahajaš v ljubljani med tednom? Very Happy

frke
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 14, 2014 11:21 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

KlemenTegel je napisal/a:
Se zadeva backupira v celoti, torej tudi obstoječi firmware?

Najprej se namesti CWM recovery, ki omogoča backup/restore sistema in nameščanje novih verzij.
Za vsak firmware moraš imeti pravilno verzijo CWM.

Kar se tiče hitrosti vedi, da 4.4.2 kitkat ni zelo hiter, ker primankuje RAMa in tudi procesor na tem telefonu je bolj počasen za ta sistem.
Kakšna druga verzija Cyanogenmod npr. CM10 4.3 Jelly Bean teče hitreje.

V Lj sem občasno, se na ZS zmeniva kdaj in kje
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Android, tablice in telefoni Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 495 dni