|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
dejko24 Neznanec

Pridružen-a: Ned 02 Apr 2006 14:30 Prispevkov: 4 Aktiv.: 0.02
|
Objavljeno: Ned Apr 02, 2006 2:53 pm Naslov sporočila: Vezava. |
|
|
Pozdravljeni.Upam da mi kdo lahko pomaga,in sicer tle bom dodal link na katerem je vezava motorja in regulatorja.prosim ce mi lahko kdo razlozi ta vezalni nacrt.Najbolj me zanimajo oznake U1 V1 W1 ter T1 T2 pri motorju.Zanima me če se lahko pri vezavi kaj fejst zalomi in gre po domače vse skupaj rakom žvižgat.
Načrt je spodaj desno.Hvala.
http://www.systemair.no/newsread/ReadImage.aspx?DOCID=9998&IMAGEID=1773 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.91 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Ned Apr 02, 2006 3:07 pm Naslov sporočila: |
|
|
U,V,W so priključne sponke trofaznega motorja. Za priključek TK pa je po moji presoji mišljen priključek temperaturne sonde. Podatki na povezavi so zelo skopi. Za kaj pravzaprav tukaj gre. Je to frekvenčni pretvornik ali mehak zagon? _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dejko24 Neznanec

Pridružen-a: Ned 02 Apr 2006 14:30 Prispevkov: 4 Aktiv.: 0.02
|
Objavljeno: Ned Apr 02, 2006 3:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
Gre se za 5 stopenjski regulator ki uravnava hitrost motorja.TK..termo kontakt mogoce?
No une sponke na motorju,to so u bistvu faze in če to zamesas je to kj narobe,smer vrtenja motorja ali kaj drugega? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
starman Neznanec

Pridružen-a: Ned 06 Avg 2006 21:56 Prispevkov: 2 Aktiv.: 0.01
|
Objavljeno: Ned Avg 06, 2006 11:18 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tako kot ti je moderator odgovoril sta to kontakta za temperaturno sondo! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni