|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Edi Član

Pridružen-a: Pon 05 Nov 2007 23:12 Prispevkov: 169 Aktiv.: 0.79 Kraj: Ljubljana - Kot pri Ribnici
|
Objavljeno: Pet Jun 27, 2014 9:45 pm Naslov sporočila: Google play in odstranitev programčkov? |
|
|
Ali mi lahko kdo pove kako se znebiti programa, ki sem ga namestil, pa mi ni všeč. Google play, ja arr dal na spisek mojih in tudi če sem resetiral telefon je tale figureraning še vedno v telefonu.
Hvala
lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
1tilen Član

Pridružen-a: Sre 30 Okt 2013 22:03 Prispevkov: 75 Aktiv.: 0.53 Kraj: Sežana
|
Objavljeno: Pet Jun 27, 2014 11:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
V google playu najdeš to aplikacijo in tam bi moral imeti možnost odstrani.
Lahko pa tudi isto storiš v upravitelju aplikacij ( najdeš ga lahko v nastavitvah telefona) in tam najdeš to aplikacijo in klikneš na gumb odstrani.
Lp 1Tilen |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
s53al Član

Pridružen-a: Pon 18 Okt 2010 19:44 Prispevkov: 1125 Aktiv.: 6.30 Kraj: Bela krajina
|
Objavljeno: Sob Jun 28, 2014 2:24 pm Naslov sporočila: |
|
|
Na samsungu držiš srednji gumb in pokaže se ti "Upravitelj opravil" in zgoraj imaš ikonico z imenom "prenešeno" Tam med vsemi aplikacijami najdeš omenjeno, klikneš odstrani in to je to. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
WaterBoy Član

Pridružen-a: Ned 26 Sep 2010 19:39 Prispevkov: 73 Aktiv.: 0.41 Kraj: Šoštanj
|
Objavljeno: Ned Jun 29, 2014 2:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
ČE namestiš aplikacijo mimo google playa, je tudi tam ne boš našel. Tako da če je temu tako jo moraš odstaniti v task manegerju |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni