|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Sloman Član

Pridružen-a: Sob 15 Sep 2007 15:41 Prispevkov: 143 Aktiv.: 0.66 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Čet Okt 23, 2014 9:38 pm Naslov sporočila: PVC pravokotna palica (kje je možen nakup le teh). |
|
|
Kje bi lahko kupil PVC pravokotno palico (torej polna palica in ne cev) približnih dimenzij 20x10 mm in dolžine kakšen meter. Lahko bi tudi bila 10x10 mm (toleranca je skratka dokaj velika).
Sem že nekaj sam iskal po raznih večjih nakupovalnih trgovskih centrih in ponavadi vse kaj imajo v ponudbi od plastike so razni L in T profili iskanih PVC pravokotnih palic pa še nisem našel.
Hvala. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Krampus Član

Pridružen-a: Pon 08 Sep 2008 13:07 Prispevkov: 1853 Aktiv.: 9.07
|
Objavljeno: Čet Okt 23, 2014 9:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mora biti prav PVC ali pač neka plastika? (koterm, sipas, ABS.....) _________________ Nisem ravno najbolj pameten na svetu, tu in tam pa imam kakšno idejo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jakey Član

Pridružen-a: Sre 11 Jul 2012 0:38 Prispevkov: 651 Aktiv.: 4.13 Kraj: Ravne/LJ/Kobarid
|
Objavljeno: Čet Okt 23, 2014 10:19 pm Naslov sporočila: Re: PVC pravokotna palica (kje je možen nakup le teh). |
|
|
Sloman je napisal/a: |
Kje bi lahko kupil PVC pravokotno palico (torej polna palica in ne cev) približnih dimenzij 20x10 mm in dolžine kakšen meter. Lahko bi tudi bila 10x10 mm (toleranca je skratka dokaj velika).
Sem že nekaj sam iskal po raznih večjih nakupovalnih trgovskih centrih in ponavadi vse kaj imajo v ponudbi od plastike so razni L in T profili iskanih PVC pravokotnih palic pa še nisem našel.
Hvala. |
Pokliči: Vomit d.o.o. (Dravograd). Relativno blizu so ti in majo ogromno teflona in tud drugih plastik. _________________ Predlagam, da kar napišem, si čimprej skopirat, saj bodo šerifi tega foruma verjetno pobrisali s predpostavko, da ne prispeva (dosti) k vrednosti foruma. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sloman Član

|
Objavljeno: Pet Okt 24, 2014 1:43 am Naslov sporočila: |
|
|
Citiram: |
Mora biti prav PVC ali pač neka plastika? (koterm, sipas, ABS.....) |
Katerakoli plastika.
Citiram: |
Pokliči: Vomit d.o.o. (Dravograd). Relativno blizu so ti in majo ogromno teflona in tud drugih plastik. |
Hvala za predlog, ampak če ne bo predloga za kakšno trgovino s tehničnim blagom na področju Maribora bom verjetno vse skupaj opustil in uporabil les, ampak za točno to nalogo bi bila idealna plastična pravokotna palica omenjenih dimenzij. Na primer okrogle polne palice so na voljo v Merkurju, ampak žal ne pa tudi pravokotne. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
andrejj Član

Pridružen-a: Ned 21 Mar 2004 15:06 Prispevkov: 4253 Aktiv.: 17.95 Kraj: 8232 Šentrupert
|
Objavljeno: Pet Okt 24, 2014 6:40 am Naslov sporočila: |
|
|
Mogoče Akripol.Ne vem če imajo kje v knigoveznici oziroma v tiskarnik rabljene pvc letve.Ki se uporablja v strojne škarje.Jaz sem imel prej palice samo je kvadratne oblike,ki nimam več. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Cube Član

Pridružen-a: Pet 08 Jul 2011 15:09 Prispevkov: 253 Aktiv.: 1.49
|
Objavljeno: Pet Okt 24, 2014 7:01 am Naslov sporočila: |
|
|
http://www.bsodin.si/
Tole podjetje ima kar zajetno skladišče. Pokliči in vprašaj, če ti Stranice niso predaleč. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sloman Član

|
Objavljeno: Pet Okt 24, 2014 3:56 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hvala za vse predloge, ampak v neko posebno nabavo tokrat nebom šel. Sem še vprašal tukaj, če je slučajno že kdo videl v kakšni trgovini na polici takšne palice zraven drugih profilov in letev in kot kaže trgovci tega ne držijo.
Predvidevam, da ni velikega interesa in da okrogle palice držijo predvsem za potrebe struženja. Kvadratne in pravokotne pa kot kaže niso tržno zanimive in razen po naročilu do le teh ne moreš na enostaven način.
Bom uporabil zaenkrat les.
Hvala. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Tomazp Član

Pridružen-a: Sob 02 Feb 2008 13:24 Prispevkov: 559 Aktiv.: 2.64 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Okt 24, 2014 6:39 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tako palico se da odrezati iz plošče. Veliko materialov je tudi v ploščah. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sloman Član

|
Objavljeno: Pet Okt 24, 2014 9:10 pm Naslov sporočila: |
|
|
Res je in do tega zaključka sem na koncu prišel tudi sam, da bi verjetno bilo najlažje poiskati kakšnega ponudnika razreza plexi stekla in da mi takšno "palico" odrežejo iz plošče ustrezen debeline, ampak na koncu sem v projektu že uporabil leseno palic in če bom še kdaj v prihodnje v takšni dilemi in bo šlo za večjo zadevo pa poskusim še to. Škoda pa, da ti večji trgovci ne držijo zraven okroglih tudi nekaj kvadratnih in pravokotnih palic iz plastike, tako kot je to z raznimi plastičnimi T in L profili.
Hvala še enkrat za vse odgovore. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni