www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Windows Xp Error

Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Testni forum, brisano, smeti, offtopic
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
lozo
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Čet 15 Jun 2006 23:16
Aktiv.: 0.00
Kraj: PTUJ

PrispevekObjavljeno: Čet Jun 15, 2006 11:36 pm    Naslov sporočila:  Windows Xp Error Odgovori s citatom

Pozdravljeni!

Imam en problem in upam da mi bo lahko kdo pomagal pri njem.

Na računalnik si želim posneti windows xp sp2. Ko boot-am računalnik prek cd win xp....za namestitev sistema se mi ta neha odzivat,ko skopira vse potrebne datoteke na rač ( tiste datoteke ki se takoj po vstavitvi cdja nanesejo na rač ) potem pa piše (STARTING WINDOWS) se rač neha odzivat, tako da niti nemorem nasnemat xp-je na rač. Zdi se mi da more bit neka podobna finta na matični kot pri win 98 ko si mores narediti disable virus warning ali neke podobniga da si lahko nasnemal windose na rač. Jas sn že vse kombinacije probal pa ni uspelo.

Ta problem se je zacel ko sn kupil novo matično ploščo Asrock K7VT4a Pro. Če vzamem disk z rač in ga nesem sosedi pa tam xp gor nasnemam pa potl vstavim disk nazaj na moj rač dela vse brez problema. Probal sn že menjat rame, grafično, cd rome pa nic ne pomaga vedno je isto. Probal sn se nasmemat Windows xp Intergrated pa tudi ista finta, tak da cd ni kriv, ker pri sosedu dela v redi.

Če še ma kdo kakšen predlog bi lepo prosil za njega.

Lp!!!

/* Na forumu obstajajo pravila , ki se jih držimo. Pravilo št. 1 in ukrepi ob kršenju pravil! */

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Testni forum, brisano, smeti, offtopic Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 502 dni