|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
lozo Neznanec

Pridružen-a: Čet 15 Jun 2006 23:16 Prispevkov: 1 Aktiv.: 0.00 Kraj: PTUJ
|
Objavljeno: Čet Jun 15, 2006 11:36 pm Naslov sporočila: Windows Xp Error |
|
|
Pozdravljeni!
Imam en problem in upam da mi bo lahko kdo pomagal pri njem.
Na računalnik si želim posneti windows xp sp2. Ko boot-am računalnik prek cd win xp....za namestitev sistema se mi ta neha odzivat,ko skopira vse potrebne datoteke na rač ( tiste datoteke ki se takoj po vstavitvi cdja nanesejo na rač ) potem pa piše (STARTING WINDOWS) se rač neha odzivat, tako da niti nemorem nasnemat xp-je na rač. Zdi se mi da more bit neka podobna finta na matični kot pri win 98 ko si mores narediti disable virus warning ali neke podobniga da si lahko nasnemal windose na rač. Jas sn že vse kombinacije probal pa ni uspelo.
Ta problem se je zacel ko sn kupil novo matično ploščo Asrock K7VT4a Pro. Če vzamem disk z rač in ga nesem sosedi pa tam xp gor nasnemam pa potl vstavim disk nazaj na moj rač dela vse brez problema. Probal sn že menjat rame, grafično, cd rome pa nic ne pomaga vedno je isto. Probal sn se nasmemat Windows xp Intergrated pa tudi ista finta, tak da cd ni kriv, ker pri sosedu dela v redi.
Če še ma kdo kakšen predlog bi lepo prosil za njega.
Lp!!!
/* Na forumu obstajajo pravila , ki se jih držimo. Pravilo št. 1 in ukrepi ob kršenju pravil! */ _________________ 10101010100101010101010101001010101010 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 502 dni