www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Predlogi za bodoči logotip foruma
Pojdi na stran 1, 2, 3  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Forum in Filemanager
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
frenki
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26
Aktiv.: 28.41
Kraj: Ljubljana (JN76GB)

PrispevekObjavljeno: Pet Maj 19, 2006 5:49 pm    Naslov sporočila:  Predlogi za bodoči logotip foruma Odgovori s citatom

Ker že gremo v spremembo domene, bi bilo sočasno verjetno smoterno skladno s tem oblikovati tudi nek logotip foruma.

Pravila za oddajo predlogov bodo kratka Wink . Avtor izbranega predloga se strinja, da vse pravice in © odstopa forumu. Materialno nadomestilo je plato piva ali brezalkoholne alternative, nematerialno pa objava avtorja na forumu.

Lp, Frenki
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.92
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Pet Maj 19, 2006 7:35 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Po moje bi bilo najprej smiselno izbrati domeno, ter logotip izdelati na podlagi domene.
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Branez
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21
Aktiv.: 33.05
Kraj: Koprivnica HR

PrispevekObjavljeno: Pet Maj 19, 2006 10:17 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Se strinjam!

maxi3.gif
 Opis:
 Velikost datoteke:  3.77 KB
 Pogledana:  6751 krat

maxi3.gif

Albert Einstein
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Sokrat
Član
Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00
Aktiv.: 23.56

PrispevekObjavljeno: Sob Maj 20, 2006 2:27 am    Naslov sporočila:  Re: Predlogi za bodoči logotip foruma Odgovori s citatom

frenki je napisal/a:
Materialno nadomestilo je plato piva ali brezalkoholne alternative, nematerialno pa objava avtorja na forumu.

Za to se bo pa ze nekomu splacalo resno potruditi Laughing
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Branez
Moderator
Moderator

PrispevekObjavljeno: Sob Maj 20, 2006 7:40 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Samo kdo bo to spil?

max.gif
 Opis:
 Velikost datoteke:  7.57 KB
 Pogledana:  6712 krat

max.gif

Albert Einstein
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
NeoTO
Član
Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19
Aktiv.: 11.61
Kraj: Trzic

PrispevekObjavljeno: Sob Maj 20, 2006 8:26 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kaj je pa s sedanjim maxi-jem narobe?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
lucca brassi
Član
Član

Pridružen-a: Ned 01 Feb 2004 12:46
Aktiv.: 17.82
Kraj: KOČEVJE

PrispevekObjavljeno: Sob Maj 20, 2006 9:50 am    Naslov sporočila:  re Odgovori s citatom

Jaz se kar strinjam z Neotom zakaj nekaj spreminjat kar je dosti dobro in so uporabniki navajeni. Pri nas gre itaq bolj za funkcionalnost kot izgled.
Če bi že na vsak način radi spreminjali obliko predlagam da naredite user-style kot ga ima npr slo-tech kjer lahko spreminjaš stil kot si ga v profilu nastaviš.
Ta logo mi je bil sicer zmeraj malo hecen ker me spominja na maxi-market Twisted Evil ampak sem se ga navadil in sprejel in zadaj mi je čisto OK.

LP

Silvo
Moderator
Moderator

PrispevekObjavljeno: Sob Maj 20, 2006 10:21 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

NeoTO je napisal/a:
Kaj je pa s sedanjim maxi-jem narobe?

Sam se strinjam, a ta logotip mislim, da je že zaščiten s strani nekega podjetja. Uporabljen pa je bil glede na bivšo domeno. Lahko se zgodi, da sedaj komu ne bi bilo prav. Po moje bi ga bilo potrebno malo "predelati" (po barvi, obliki ...) Vsekakor pa se strinjam, da bi v novem bil tudi napis MAXI.

Sokrat
Član
Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00
Aktiv.: 23.56

PrispevekObjavljeno: Sob Maj 20, 2006 11:58 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Branetov predlog (Elektronik.si) se mi zdi odlicen - namen foruma zajame v celoti, pa se posrecena besedna igra z nacionalno domeno je, kar ne uspe ravno veliko stranem. Domena je ocitno na voljio ...
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Branez
Moderator
Moderator

PrispevekObjavljeno: Sob Maj 20, 2006 12:28 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Še ena. Samo sedaj je izključen HTML.

maxi3.gif
 Opis:
 Velikost datoteke:  6.71 KB
 Pogledana:  6642 krat

maxi3.gif

Albert Einstein
Nazaj na vrh
branko47
Član
Član

Pridružen-a: Sob 07 Jan 2006 11:10
Aktiv.: 0.69
Kraj: Pozarevac

PrispevekObjavljeno: Sob Maj 20, 2006 12:54 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Citiram:
frenki:
Materialno nadomestilo je plato piva...

branez, zelo blizu si
Nazaj na vrh
Highlag
Član
Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42
Aktiv.: 17.02
Kraj: Črnuče

PrispevekObjavljeno: Sob Maj 20, 2006 1:56 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sam bom tudi kakšno stvar prispeval, ko bo jasno ime domene. Bi bilo pa fino, če bi Frenki napisal kakšne omejitve ima za logotip. Mislim na velikost, format in podobno.
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 60.04
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Sob Maj 20, 2006 5:37 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Branez, glede an trud, ki si ga vložil v tole, predpostavljam, da si totalno dehidriran Laughing

Meni je dopadljivo.

Silvo
Moderator
Moderator

PrispevekObjavljeno: Sob Maj 20, 2006 5:57 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tudi meni sta oba branetova logitipa simpatična Applause
Branez
Moderator
Moderator

PrispevekObjavljeno: Sob Maj 20, 2006 7:06 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

VolkD je napisal/a:
Branez, glede na trud, ki si ga vložil v tole, predpostavljam, da si totalno dehidriran Laughing

Meni je dopadljivo.
Če pa sem enkrat za neko uslugo obljubil Frenku pivo, pa ga sedaj skušam zaslužiti.

Albert Einstein
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Forum in Filemanager Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2, 3  Naslednja
Stran 1 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 495 dni