|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
bungee Član

Pridružen-a: Pon 07 Mar 2005 18:49 Prispevkov: 1479 Aktiv.: 6.24 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Jul 04, 2006 2:11 pm Naslov sporočila: Napaka pri pošiljanu ZS sporočila |
|
|
Ko sem poizkusil poslati odgovor sem dobil tole napako :
Koda: |
Could not connect to smtp host : 13 : Permission denied
DEBUG MODE
Line : 110
File : .../phpBB2/includes/smtp.php
|
Potem sem poizkusil ponovno in je šlo naprej. Mislim pa da je sporočilo vseeno šlo dvakrat naprej. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Highlag Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42 Prispevkov: 4034 Aktiv.: 17.02 Kraj: Črnuče
|
Objavljeno: Tor Jul 04, 2006 3:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tole sem tudi jaz že enkrat videl. Drugič je šlo naprej. Mogoče samo prezasedenost strežnika v nekem trenutku? _________________ If at first you don't succeed, destroy all evidence that you tried. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
egomez Član

Pridružen-a: Sob 03 Apr 2004 18:49 Prispevkov: 517 Aktiv.: 2.18 Kraj: Ljubljana/Sežana
|
Objavljeno: Tor Jul 04, 2006 7:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
Citiram: |
Potem sem poizkusil ponovno in je šlo naprej. Mislim pa da je sporočilo vseeno šlo dvakrat naprej. |
Tudi meni se je enkrat zgodilo nekaj takega. Točnega obvestila o napaki se ne spomnim. Ker sem videl, da je poslalo dve sporočili, sem pač eno potem zbrisal. Če je tako kot mislim, potem lahko poslano sporočilo zbrišeš, dolkjer ga oseba ki si ji ga poslal ne odpre. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mucek4 Član

Pridružen-a: Sob 18 Jun 2005 20:52 Prispevkov: 2952 Aktiv.: 12.46 Kraj: Tržič - Mesto med gorami
|
Objavljeno: Sre Jul 05, 2006 11:24 am Naslov sporočila: |
|
|
Oseba sporočilo dobi, le težava je v tem ker ima uporabnik nastavljen "Notify by email" in PHP skripta ni mogla postali email sporočila. To bi admini morali pogledat. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni