|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
mi4je Član

Pridružen-a: Tor 14 Okt 2003 7:20 Prispevkov: 190 Aktiv.: 0.80 Kraj: Poljanska dolina
|
Objavljeno: Ned Jul 23, 2006 2:33 pm Naslov sporočila: DVD TEAC DV M516 |
|
|
Pozdravljeni!
Imam spet en problem, pa upam , da mi ga boste pomagali rešiti.
Imel sem CD zapisovalec in končno sem se odločil, da ga zamenjam z DVD pekačem.Starega odklopim in priklopim DVD pekač Teac, priklopim računalnik, takoj ga prepozna in tudi bere čisto normalno.Problem pa je ko sem hotel zapeči DVD.Uporabljam Nerota, vse lepo dela(sestavim kompilacijo, izberem zapisovalec,...) dokler ne poskušam, zapeči DVDja.Napiše da KOMPONENTO UPORABLJA DRUG PROGAM OZ. PROCES.In nato mi izvrže DVD(enako naredi če hočem zapeči CD)Kako to rešiti?Poskusil sem na novo inštalirati Nerota-nič bolje, dam nazaj stari pekač, dela normalno, novi ne dela... _________________ Lep Dan Še Naprej
MaTJaŽ
You'll never, never know, if you never, never go !! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Highlag Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42 Prispevkov: 4034 Aktiv.: 17.02 Kraj: Črnuče
|
Objavljeno: Ned Jul 23, 2006 4:38 pm Naslov sporočila: |
|
|
Poizkusi Nerota odstraniti z orodji, ki jih Ahead ponuja na svoji strani. Nero remover ali nekaj podobnega. Sem imel težave z Nerotom in noben drug program ni hotel peči česarkoli tudi zbris Nerota ni pomagal. Šele ko sem uporabil to orodje za odstranjevanje so alternative pričele delovati...
Možno je tudi, da bi rabil namestiti kakšen popravek za Nerota. _________________ If at first you don't succeed, destroy all evidence that you tried. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jur Član

Pridružen-a: Pet 02 Dec 2005 14:45 Prispevkov: 5142 Aktiv.: 21.70 Kraj: [color=zelena]Ljubljana[/color]
|
Objavljeno: Pon Jul 24, 2006 1:48 pm Naslov sporočila: |
|
|
Meni je pri menjavi iz CD na DVD tudi nagajal Nero. Pomagala je običajna deinstalacija in nova instalacija programa. Ali imaš morda OEM verzijo Nero programa? Ta je narejena specifično za določen model zapisovalnika in ne bo delala z drugim. OEM Nero je tisti, ki ga brezplačno dobiš zraven zapisovalnika.
Jur |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni