|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
satelitko Član

Pridružen-a: Pon 19 Apr 2004 13:27 Prispevkov: 1777 Aktiv.: 7.50 Kraj: Radovljica
|
Objavljeno: Sre Okt 25, 2017 8:18 am Naslov sporočila: POHVALA - ZAHVALA |
|
|
Javno bi se rad zahvalil firmi CONRAD Slovenija za izredno hitro in učinkovito rešitev reklamacije.
Za kaj gre:
Lani novembra sem pri njih kupil tokovne klešče za cca. 45€. Res, da bi tako rekoč enake lahko dobil pri kitajcu za skoraj pol manj, a meni se ni čakalo.
Po slabem letu občasne uporabe sem opazil, da je plastika iz katere je narejena čeljust popolnoma krhka in lomljiva. Poskusil sem nekajn improvizirat z modelarskim lepilom, pa je bilo vse skupaj bolj tako-tako.
Brez posebnega upanja sem povprašal na njihovem forumu, kjer so rekli, naj prinesem pokazat.
Prejšnji petek sem res šel tja (pričakoval en kup izgovorov v smislu "ste sami odpirali", polomljeno ipd...
Pa sem bil več kot prijetno presenečen. Možakar ni prav nič kompliciral, včeraj v torek - 4 dni kasneje vključno z vikendom pa je na vrata pozvonil poštar in prinesel nove klešče.
BRAVO! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
qwertz Član

Pridružen-a: Ned 01 Jun 2008 11:57 Prispevkov: 2743 Aktiv.: 13.21 Kraj: Vrhnika
|
Objavljeno: Sre Okt 25, 2017 8:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
Super odnos do stranke. Želel bi si več takih odnosov.
To si lahko privoščijo, ker imajo visoke marže, kot si sam povedal, ko si našel kitajca. Ni jim problem, ker na koncu ostanejo še vedno na pozitivni nuli, četudi tebi prinesejo nov izdelek. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
satelitko Član

Pridružen-a: Pon 19 Apr 2004 13:27 Prispevkov: 1777 Aktiv.: 7.50 Kraj: Radovljica
|
Objavljeno: Sre Okt 25, 2017 10:48 pm Naslov sporočila: |
|
|
To je sicer vse res. Ampak če bi se mi pri kinezu vmešali mitničarji, bi hitro prišel na 30+€.
Hotel sem povedat nekaj drugega: 99%sem bil, da me bo možakar na vratih gladko obrnil-poseg v napravo, itak ni kao njihova krivda itd itd, saj vemo, kako gredo lahko take zgodbe... In bi ga po svoje razumel, ne bi jih kurcal po forumih.
No, pa je naredil čisto drugače.
Nisem jim hvaležen za tistih nekaj 10€, ampak za ODNOS! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
psevdonim Član

Pridružen-a: Čet 21 Sep 2006 21:42 Prispevkov: 3406 Aktiv.: 14.93 Kraj: slo
|
Objavljeno: Čet Okt 26, 2017 10:04 pm Naslov sporočila: |
|
|
saj to je pri skoraj vseh ne-slovenskih firmah pravilo  _________________ ___ |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
thetilko Član

Pridružen-a: Sre 15 Jul 2009 16:03 Prispevkov: 175 Aktiv.: 0.90 Kraj: Celovec
|
Objavljeno: Pet Okt 27, 2017 8:41 am Naslov sporočila: |
|
|
V tujini je skoraj vedno tako, v Soveniji pa je praviloma tako po tem ko se jim citira obligacijski zakon.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Slowfly Član

Pridružen-a: Sre 18 Feb 2004 2:07 Prispevkov: 4082 Aktiv.: 17.22 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Okt 28, 2017 12:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
Očitno nekateri nikakor nočejo razumeti poante. V Satelitkovem primeru, bi si obligacijski zakon lahko samo nekam vtaknil, pri nas ali pa v tujini. Tu gre resnično za fer odnos do stranke.
Je pa verjetno res, da Satelitko ni prilomastil kot medved in začel pljuvati po vseh in vsakomur. Ocitno lepa beseda in primeren odnos tudi s strani stranke nekaj šteje. _________________ Še dobro, da bitje srca in dihanje nadzoruje vegetativno živčevje. V nasprotnem primeru nekateri ne bi preživeli niti 24 ur. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
qwertz Član

Pridružen-a: Ned 01 Jun 2008 11:57 Prispevkov: 2743 Aktiv.: 13.21 Kraj: Vrhnika
|
Objavljeno: Sob Okt 28, 2017 12:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sicer pa obstaja stvarna napaka in to je zakonska podlaga. Res gre v tem primeru za dober odnos, vendar zadaj je tudi zakon, ki jim narekuje, kaj in kako. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
int47 Član

Pridružen-a: Pon 15 Dec 2003 0:10 Prispevkov: 2104 Aktiv.: 8.88 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Okt 29, 2017 10:39 am Naslov sporočila: |
|
|
Lepo, da si zadovoljen. Podjetij s takšnim odnosom v SLO manjka, čeprav je to za moje pojme minimum.
Problematična je verjetno cela serija in res fer poteza bi bil vpoklic.
Imam en pomislek. Če si dobil enake klešče, se bo napaka ponovila. _________________ Kdor ni skregan, ni Slovenc ! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni