|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6733 Aktiv.: 28.41 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Pet Sep 15, 2006 10:45 pm Naslov sporočila: "Čudna" uporabniška imena |
|
|
V zadnjem času opažam "kreativno" razpoložene uporabnike, ki se registrirajo z zanimivimi črticami namesto imen. Ne vem no, meni je enostavneje nasloviti Silva, VolkD, ... kot pa "slash backslash slash backslash space slash backslash slash backslash" ali "underscore underscore underscore underscore underscore"
Torej tovrstni "umetniki" uredite svoje nicke predno me spet prime želja po kakem čiščenju.
Lp Frenki |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.70 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Pet Sep 15, 2006 10:51 pm Naslov sporočila: |
|
|
Obema sem ravno prej napisal dobrodošlico in željo da se registrirata z bolj kulturnimi imeni.
LP _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.70 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Sob Sep 16, 2006 11:38 am Naslov sporočila: |
|
|
Odgovor:
Citiram: |
Od: /\/\ /\/\
Za: aly
Objavljeno: Sobota,16.September 2006 ob 10:49
Naslov sporočila: Re: Dobrodošlica
Ja, nick name mi je všeč, ker je kratica mojega imena in priimka. /\/\ /\/\ (MM). Zato prosim, če se lahko v bodoče identificiram s tem nick imenom. Lahko pa v podpis dam kratice iz črk.
lp
Marko M. |
_________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6733 Aktiv.: 28.41 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Sob Sep 16, 2006 12:04 pm Naslov sporočila: |
|
|
Aly saj je vse lepo, ampak poskusi sledit linku na njegove objave naprimer.
Posebnih znakov se bo moral znebit.
Lp, Frenki |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MarkoM Član

Pridružen-a: Tor 12 Sep 2006 15:29 Prispevkov: 2825 Aktiv.: 12.36 Kraj: Lovrenc na P.
|
Objavljeno: Sob Sep 16, 2006 12:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
Vsem prizadetim se vljudno oproščam, nisem hotel provocirati. Od sedaj bom uporabljal to uporobniško ime. Se bom držal pravil, ker je forum res kvaliteten oz. uporabniki.
Brez zamere.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
reber Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20 Prispevkov: 2279 Aktiv.: 9.62 Kraj: Bled
|
Objavljeno: Sob Sep 16, 2006 1:05 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ali je problem v pravilih napisati, kakšno uporabniško ime naj bo in kakšno ni dovoljeno. Avtomatično je sicer malce težko narediti, dokaj preprosto pa se lahko izloči določene znake ali pa določi, da so dovoljene samo črke in številke, mogoče še kakšna črtica. Lahko bi tudi določil minimalno in maksimalno število znakov, za izjeme bi se moral dogovarjati z adminom.
Še najbolje pa bi bilo da bi ročno potrdil uporabniško ime in tudi registracijo.
Na elektro-n je že dolgo časa hod problem, vendar se obeta večja čistka in verjetno se bo določila ročna registracija, tako da bodo novi člani šli vsi skozi natančno sito in to ročno. Ni toliko novih članov, da jih ne bi mogel ročno obdelat, pač ne bo v eni minuti, v enem dnevu pa vsekakor bo.
Vsekakor pa sem proti uporabi raznih znakcev v vzdevku. Ali naj bo vzdevek kot tak samostojen, ali pa naj bo ime in priimek, lahko tudi ime in kratica priimka ali obratno. Kdor se želi skrivati za nekaj čudnimi znakci ki so brez pomena, je nekakšen anonimnež in manj resna oseba in takih na forumu ne potrebujemo. Zadnji stavek je zgolj moje mnenje, ki po mojem drži vsaj 98% tako da se ostalim 2% opravičujem. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni