|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
podboj Član

Pridružen-a: Sre 25 Maj 2005 11:48 Prispevkov: 1251 Aktiv.: 5.28 Kraj: Postojna, Sežana, Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Sep 25, 2006 6:47 pm Naslov sporočila: Iščem nekoga za izdelavo TIV |
|
|
Ker mi primankuje časa, sem se odločil, da TIV ne bom delal sam. Rabim 10 enakih enostranskih ploščic dimenzij cca 100mm x 50mm. Gre za enostavno vezje, brez kakšnih tankih povezav in kvaliteta tudi ni preveč pomembna. Vitroplast prispevam jaz, prav tako lahko tudi positiv 20. Luknje bom sam zvrtal. Najprej bi rabil da mi izdelate eno ploščico, katero bom v prototipu testiral, če bo OK, bom naročil še preostale.
Interesenti za izdelavo se mi javite na zasebna sporočila. Prosim da napišete tudi ceno, upoštevajte, da jaz prispevam material (positiv20 in ploščice) in da vam ni treba vrtati lukenj
Sem s Postojne, sem pa dosti v Ljubljani. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.03 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Pon Sep 25, 2006 10:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ej... FR4 sem na srečanju raztalal eno škatlo.. kake 5 Kg..
Torej.. koliko si pripravljen dati ? _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni