|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
twom Član

Pridružen-a: Ned 26 Okt 2003 0:37 Prispevkov: 986 Aktiv.: 4.16 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Jul 15, 2024 8:47 am Naslov sporočila: Suunto vs Garmin vs Polar |
|
|
Ker vas je kar nekaj športnikov tu gor...
Kakšne so razlike med temi firmami? Ima kakšna zaprt sistem, kakšne večje pomankljivosti, nezdružljivosti, kaj.jaz.vem.kaj? Ali je to stvar preferenc in navajenosti, tako kot pri mobilnih telefonih?
Trenutno imam Polar Grit X. Včasih pogledam kako sem športal, npr fuzbal. ostalo pa ne uporabljam.
Gledam pa tanovo Suunto Ocean, za snorklanje in (kvazi) apneo, scuba pa še bo (licenca je, časa ni)...
Thanks |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lucca brassi Član

Pridružen-a: Ned 01 Feb 2004 12:46 Prispevkov: 4223 Aktiv.: 17.82 Kraj: KOČEVJE
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mosqito Član

Pridružen-a: Čet 07 Apr 2016 23:22 Prispevkov: 3531 Aktiv.: 31.53
|
Objavljeno: Tor Jul 16, 2024 12:03 am Naslov sporočila: |
|
|
S suunto razvojniki sem včasih sedel za isto mizo in lahko povem, da so zelo domiselno in kvalitetno skonstruirane. Drugih ne poznam (od znotraj). _________________ Always going the extra mile. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ogblaz Član

Pridružen-a: Pet 04 Mar 2016 12:08 Prispevkov: 172 Aktiv.: 1.52
|
Objavljeno: Tor Jul 16, 2024 9:33 am Naslov sporočila: |
|
|
Imel sem Garmin Instinct prvi model, sedaj imam Fenix 6 pro.
Nisem športnik, imel sem za kolo sedaj le še za sprehode in pohode. Imaš na računalniku in telefonu aplikacijo je zelo pregledna. Ob povezavi s telefonom ti kaže sporočila, emaile kdo te kliče.
Prijatelji športniki imajo vsi Garmine, tako, da slab verjetno ni . Kako je za potapljat ne vem, ker se potopim 3m .
Lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lucca brassi Član

Pridružen-a: Ned 01 Feb 2004 12:46 Prispevkov: 4223 Aktiv.: 17.82 Kraj: KOČEVJE
|
Objavljeno: Tor Jul 16, 2024 10:40 am Naslov sporočila: |
|
|
ja skoraj po defoltu imajo ameriški izdelki nekako bolj smiselno ( intuitivno ) urejene menije , ( če jih pa slučajno nimajo , imajo ponavadi možnost prilagajanja -personalizacije )
zato tudi ljudje nekako raje uporabljajo garmine , shearwater ,....od evropskih _________________ Moments before detonation ,....... TT |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni