|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6732 Aktiv.: 28.41 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Pon Okt 30, 2006 7:48 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tule zna biti zanimivo. Majstori so na board integrirali iONE ICD (na predstavljeni shemi ni narisan), s katerim se hoče pogovarjat IDE. Podlo po mojem mnenju, glede na dejstvo da gre za izobraževalni pripomoček. Vprašanje, kako WinIDEA sodeluje s ploščo, če stvar ni pravilno licencirana ali pa evaluation period poteče. Preveri najprej tole.
Lp, Frenki
p.s. Glede download-a si preberi pravila.
Nazadnje urejal/a frenki Pon Okt 30, 2006 7:49 pm; skupaj popravljeno 2 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Glitch Član

Pridružen-a: Pet 07 Apr 2006 11:40 Prispevkov: 1477 Aktiv.: 6.32
|
Objavljeno: Tor Okt 31, 2006 12:03 am Naslov sporočila: |
|
|
frenki je napisal/a: |
Tule zna biti zanimivo. Majstori so na board integrirali iONE ICD (na predstavljeni shemi ni narisan), s katerim se hoče pogovarjat IDE. Podlo po mojem mnenju, glede na dejstvo da gre za izobraževalni pripomoček. Vprašanje, kako WinIDEA sodeluje s ploščo, če stvar ni pravilno licencirana ali pa evaluation period poteče. |
IMHO je to res podlo, sploh pa za ta denar.
 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6732 Aktiv.: 28.41 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Tor Okt 31, 2006 9:33 am Naslov sporočila: |
|
|
Temo sem razdelil, da ne bova motila osnovne diskusije.
Ne glede za kakšen denar - sploh ga nisem omenil - dejstvo pa je, da gre za orodje v izobraževalnem procesu. Študentje ga bodo uporabljali in ... kar se Janezek nauči, Janez ... uporablja. Najboljša možna promocija firme in njenega proizvoda, dolgoročno pa tudi potencialno lep vir cekinov. Glede cene ne bom diskutiral, ker ozadja ne poznam. Dejstvo je le, da podjetja, ki dobavljajo izobraževalnim ustanovam ali prodajajo izobraževnaju namenjene pripomočke prekleto dobro živijo (zakaj že? ).
p.s. Tole je moje mnenje in ne mnenje moderatorja, zato kake nevmesne primerjave pustiva ob strani. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
silica Član

Pridružen-a: Ned 29 Avg 2004 20:01 Prispevkov: 360 Aktiv.: 1.52 Kraj: Logatec
|
Objavljeno: Tor Okt 31, 2006 9:51 am Naslov sporočila: |
|
|
HW in SW je delo Asysta po okriljem ISistema (http://www.isystem.si).
Najbolje da nekdo, ki dvomi v pravilnost celega postopka, povprasa
pri njih!
Po mojih podatkih Asyste ne zaracunava za razvoj, niti izdelavo
fakulteti niti tolarja. Cena, ki jo board ima, pokriva nekaj pasive, ki jo
ni bilo mogoce dobiti od spozorjev ter ustvarja sklad za razna tekmovanja,
naslednje boarde....
LP Tomaz _________________ Za www.quectel.com |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Glitch Član

Pridružen-a: Pet 07 Apr 2006 11:40 Prispevkov: 1477 Aktiv.: 6.32
|
Objavljeno: Tor Okt 31, 2006 10:43 am Naslov sporočila: |
|
|
Tomaz, saj ne gre za neke nepravilnosti. Kako stvar deluje, je znano. Pise v navodilih. Ce komu kaj ni vces, naj ne kupi. Razvojnih sistemov je kar nekaj, izbira je kar pestra.
Kar bi bilo narobe:
- imas plosco, neuporabna brez WinIDEA
- naloge na faksu, vezane na to plosco
Upam, da si bodo studentje na tem faksu znali pomagati med seboj (kar zadeva omenjeno razvojno okolje). Po enem letu bo skoraj vsak to zadevo postavil v predal. Sploh pa, ce potece evaluation period in zadeve ne more vec uporabljati (osnovno je 30 dni, verjetno je pa studentska verzija daljsa - kje ze to pise?).
Ostalo, je pa ze frenki povedal. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni