|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
brezimenko Član

Pridružen-a: Tor 06 Jun 2017 12:09 Prispevkov: 627 Aktiv.: 5.81
|
Objavljeno: Sob Nov 15, 2025 10:06 am Naslov sporočila: |
|
|
Če se lahko navežem na to temo. Zdi se mi, da je lenoba gonilo napredka in zdi se mi, da bi za moj problem rabil nek poceni kalkulator, ki zna računati po spisanem programu ali nekaj takega. Primer. Vmesem podatke prvega elektro števca, podatke drugega elektro števca in znesek na položnici na koncu mora biti izračunan delež od položnice za drugi števec. Lahko, da pretiravam in se to da narediti tudi na kakšnem bolj osnovnem. Tu ste bol majstri okrog teh zadev in ne vem kaj iskati, ker tako ali tako planiram kupiti nekaj drugega, stari se očitno poslavlja, ker mu veliko pikslov manjka na zaslonu in je postal neberljiv. Očitno klasična hiba lepljenih prevodnih trakov iz tiskanine do zaslona na HP SmartCalc 300s. Lahko popraviš pa bo spet popustilo. _________________ Izgubil sem račun pod imenom kobranka |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 232 dni