|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
Myrna Neznanec

Pridružen-a: Sre 07 Jan 2026 5:56 Prispevkov: 1 Aktiv.: 0.30
|
Objavljeno: Sre Jan 07, 2026 8:41 am Naslov sporočila: Gonilnik za en sam TB6560 |
|
|
Živjo vsem. Videl sem veliko objav o kombinacijah krmilnika/gonilnika TB6560.
Čeprav sem študiral elektrotehniko in ne morem vedeti vsega, glede na to, kar sem do sedaj videl ... nisem zelo prepričan v to. Preden se torej odločim, da bom nekaj tednov načrtoval svojega, bi rad vprašal, kako dobro deluje en sam krmilnik TB6560 z razdelilnikom?
Hvala za vaše predloge. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
v.j. Član

Pridružen-a: Pet 13 Feb 2015 9:47 Prispevkov: 1876 Aktiv.: 13.79 Kraj: Veldes
|
Objavljeno: Sre Jan 07, 2026 11:19 am Naslov sporočila: |
|
|
Glede na to, da si nov član na forumu, verjetno še ne veš, da člani tega foruma nimamo kristalnih krogel, da bi pogledali vanjo in potem vedeli in poznali tvoje misli.
Če meniš, da boš na podlagi tvojega kratkega vprašanja, brez dodatnega podrobnega opisa, dobil obširne in natančne odgovore, se zelo motiš. Dopolni informacije in podrobno opiši kaj točno bi rad dosegel, kakšne so želje, nameni, ...
WTF je TB6560 a misliš, da to kar vsak ve?
https://www.google.com/search?q=TB6560
Ali je bilo tako zelo težko napisat stavek ali dva za opis?
Kako dobro deluje? verjetno zelo dobro, ker je tako popularen. Glede na to, da si videl veliko objav, bi o tem moral vedeti veliko, seveda če si te objave tudi prebral, ne samo videl.
Omenjaš razdelilnik? kaj misliš s tem? bi rad fural več motorjev kot ima krmilnik izhodov?
.
. _________________ Kontakt na e-mail, za več informacij klikni gumb 'www', na ZS ne odgovarjam!
Ne mi pisat zasebnih sporočil na forumu! NIKOLI ne boste dobili odgovora na ZS !
Če vam moji odgovori niso všeč, nihče vas ne sili, da jih berete! uporabite gumb 'ignore' |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
bostjang Član

Pridružen-a: Tor 03 Jan 2006 15:29 Prispevkov: 3615 Aktiv.: 14.64 Kraj: Postojna
|
Objavljeno: Sre Jan 07, 2026 3:51 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz na ustrezno poizvedovanje dobim lepo število zadetkov na spletu. Najprej se prebere obstoječe objave, potem pa sprašuje.
https://duckduckgo.com/?q=two+stepper+motors+connected+in+parallel
PS: Naslov teme je malo čuden: gonilnik za TB6560, ob tem, da je že TB gonilnik. Torej gonilnik za gonilnik. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
DusanK Član

Pridružen-a: Pon 19 Nov 2012 23:46 Prispevkov: 2093 Aktiv.: 12.82 Kraj: Medvode - med vodami
|
Objavljeno: Čet Jan 08, 2026 12:36 am Naslov sporočila: |
|
|
Mislim, da je @Myrna angleški tekst dal prevesti v slovenščino. Angleški mi izgleda bolj smiseln.
"Hi everyone. I've seen a lot of posts about TB6560 controller/driver combinations.
Although I studied electrical engineering and can't know everything, from what I've seen so far... I'm not very sure about this. So before I decide to spend a few weeks designing my own, I'd like to ask how well a single TB6560 controller works with a splitter?
Thanks for your suggestions" _________________ Največji čar - električar |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 232 dni