|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
Brusli Član

Pridružen-a: Tor 24 Nov 2020 12:10 Prispevkov: 204 Aktiv.: 3.10 Kraj: Hrastnik
|
Objavljeno: Ned Jan 25, 2026 9:56 am Naslov sporočila: Podarim: Kam s celo vrečo starejših računalniških kablov? |
|
|
Nedavno sem se spravil čistiti svoje "skladišče" (smetišče) elektronike. Našel sem škatlo, kjer sem skozi leta hranil razne računalniške kable - od napajalnih do LAN, VGA, DVI, HDMI adapterji, Audio/Video, SCART, USB, Mini-USB, Mikro-USB, FireWire (vse možne kombinacije), SATA, eSATA, itd. Ven sem jih pobral nekaj, ki jih bom še rabil, ostala pa jih je še cela vreča.
Zanima me kam naj z njimi, ker jih ne bom rabil več. Ne želim jih pa dati med odpadke, saj so kabli še uporabni in pogosto nerabljeni.
Gre pa večinoma za starejše vrste priključkov, ki se danes že počasi umikajo.
Če kdo želi, podarim.
| Opis: |
|
| Velikost datoteke: |
273.9 KB |
| Pogledana: |
15 krat |

|
_________________ Umetna inteligenca ni nadomestilo za lastno pamet. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
grega09 Član

Pridružen-a: Pet 24 Okt 2014 11:17 Prispevkov: 545 Aktiv.: 3.90
|
Objavljeno: Ned Jan 25, 2026 10:07 am Naslov sporočila: |
|
|
| Objavi oglas podarim, recimo na Bolhi. Ali pa smeti, na žalost.
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
brezimenko Član

Pridružen-a: Tor 06 Jun 2017 12:09 Prispevkov: 627 Aktiv.: 5.81
|
Objavljeno: Pon Jan 26, 2026 11:09 am Naslov sporočila: |
|
|
Kakšne ekstra doge mini in micro USB kable zbiram jaz. Ne boš verjel vsake toliko časa mi kakšen shodi ampak shodi tako, da ne deluje več. Nekateri so obupno slabo narejeni, drugi gredo za prvo silo skozenj.
_________________ Izgubil sem račun pod imenom kobranka |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Brusli Član

Pridružen-a: Tor 24 Nov 2020 12:10 Prispevkov: 204 Aktiv.: 3.10 Kraj: Hrastnik
|
Objavljeno: Pon Jan 26, 2026 11:33 am Naslov sporočila: |
|
|
Mislim, da je vmes tudi nekaj ekstra dolgih mini/micro USB kablov, ki sem jih imel namen uporabljati za napajanje DIY video-nadzornih kamer. Povej, če vzameš. Lahko ti jih pošljem po pošti ali pa se oglasiš osebno.
_________________ Umetna inteligenca ni nadomestilo za lastno pamet. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 232 dni