|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
rimci Član

Pridružen-a: Sre 30 Apr 2003 19:01 Prispevkov: 461 Aktiv.: 1.95 Kraj: Prekmurje
|
Objavljeno: Sre Feb 04, 2004 9:02 pm Naslov sporočila: Win 2000 |
|
|
Pozdravljeni
Imam win 2000 in sledec problem. Ce zelim dolocen program (konkretno AutoruteExpres) instalirat na racunalnik ga ne morem instalirat kot uporabnik ampak samo kot administrator. Zakaj se ne da instalirat pod uporabnikom, ali pa se vseeno da in jaz ne vem kako? Sedaj ko pa je instaliran pod administratorjem pa ga ko sem prijavljen kot uporabnik ne morem zagnat, ceprav sem naredil bliznjico do zagona programa. Kaj moram naredit da ga bom lahko zagnal tudi kot uporabnik.
Hvala |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
cero Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 17:37 Prispevkov: 1179 Aktiv.: 4.98 Kraj: vipava
|
Objavljeno: Sre Feb 04, 2004 11:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
hja poglej nastavitve v nadzorni plošči za uporabnike (users)
in tam lahko nastaviš kakšne pravice ima določen uporabnik
torej ali lahko inštaliraš programe in spreminjaš konfiguracijo sistema in podobno
tam se mi zdi da tudi nastaviš kdo bo imel dostop do programov |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
rimci Član

Pridružen-a: Sre 30 Apr 2003 19:01 Prispevkov: 461 Aktiv.: 1.95 Kraj: Prekmurje
|
Objavljeno: Čet Feb 05, 2004 11:47 am Naslov sporočila: |
|
|
Vceraj mi je na klepetu frenki svetoval sledece in ta stvar spila:
control panel/administrative tools/computer manegement/local users and groups, izberem uporabnika in ga na lastnostih dodaj v skupino administratorjev.
Nisem pa se uspel vsega preverit, ce to pomeni da ima sedaj ta uporabnik tudi vse enake pravice kot administrator? Na kak nacin pa omogocis samo to da lahko uporabnik zazene tudi dolocen program ki ga instalira administrator, ali pa da pusti uporabniku da si instalira dolocen program? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni