|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Sokrat Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00 Prispevkov: 5584 Aktiv.: 23.56
|
Objavljeno: Sre Jan 03, 2007 9:33 pm Naslov sporočila: TV tuner Gigabyte GT-PTV-AF-RH - mnenje ? |
|
|
Je kdo srecni lastnik omenjenega hardvera ? Ena nasih vecjih online racunalniskih trgovin ga ima naprodaj za slabih 8 presernov, kar se zdi precej ugodno. Vtisi, ki jih ljudje napisejo po raznih kotickih Iinterneta, so mesani.
Njega dni (10 let nazaj) sem imel en ISA TV tuner, ki je za delovanje potreboval overlay kabel, moj antenski kabel je bil obupen, napeljava ze tako ni nevemkaj in slika na CRT monitorju je bila grozna. Ce je tehnologija kaj napredovala (tale tuner nima zunanjega overlay-a), bi z LCD monitorjem (nic utripanja) in boljsim kablom morda lahko kdaj pogledal kaksno tekmo ali kaj podobnega, ce je TV okupiran ... take so vsaj pobozne zelje
Mnenje ? Od 8 tisocakov sicer ne bom propadel tudi ce ne bo OK, a morda mi lahko kdo svetuje se pred nakupom, denar pa porabim za kaj drugega.
FWIW, sem ze pogooglal za "Gigabyte GT-PTV-AF-RH review" (brez ""). _________________ Ka ti bo pa torba ce si kupu kolo ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jur Član

Pridružen-a: Pet 02 Dec 2005 14:45 Prispevkov: 5142 Aktiv.: 21.69 Kraj: [color=zelena]Ljubljana[/color]
|
Objavljeno: Čet Jan 04, 2007 11:30 am Naslov sporočila: |
|
|
Hardware (tuner, decoder chip) in funkcije naprave (radio, remote) so videti povsem standardni, tako da skoraj ne moreš zgrešiti, če ga kupiš. Glej le to, da vzameš originalno zapakirano kartico.
Jur |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni