|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
matjay Član

Pridružen-a: Pon 06 Dec 2004 22:07 Prispevkov: 537 Aktiv.: 2.27 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Jan 07, 2007 8:33 pm Naslov sporočila: Notebook |
|
|
Pozdravljeni.
Imam problen z notebookom. Star je eno leto. Med prazniki sem nalagal različne poiskusne programe in sedaj, ko ga vklopim zelo dolgo traja, da vse naloži. Poiskusne programe sem brisal z uninstal in nato z regedit brisal vse v registrih. Defragmentacija traja zelo dolgo n.pr. eno uro. Ali obstaja boljši način , kot je ponovno formatiranje diska in vse na novo. Imam XP win.
LP
Matjay |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sokrat Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00 Prispevkov: 5584 Aktiv.: 23.56
|
Objavljeno: Ned Jan 07, 2007 8:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
Selektivno pobijanje golazni ... ce imas kaj izkusenj s tem, sicer bos racunalnik samo optimalno pripravil za ponovno instalacijo Windowsov Enkrat sem na tem forumu ze pisal o tem; najdi sumljive procese, identificiraj njihove komponente, pobij golazen, pocisti za njo (register, services), pazi na morebitne ostanke (pomaga kaksen dober hex editor, ki isce tudi po ascii nizih, da lahko najdes razne .dll-je in podobno) - meni je pomagalo in rezultat je bil enako ucinkovito delovanje kot pred infekcijo, ko sem enkrat po zaslugi pretuirano svobodomiselnega Exploderja pokarisal kup smetja na eni internetni strani s podnapisi za filme ... Seveda namenski programi a'la AdAware ne skodujejo, a ne pocistijo cca. 15% tezav - toliko sem jih moral pospraviti rocno. _________________ Ka ti bo pa torba ce si kupu kolo ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni