www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Dostop...

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Forum in Filemanager
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
DustWolf
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Ned 27 Feb 2011 22:26
Aktiv.: 0.02
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 27, 2011 10:30 pm    Naslov sporočila:  Dostop... Odgovori s citatom

Pozdrav,

Rabil bi datoteke, ki se nahajajo tu:
[url]http://www.elektronik.si/phpATM/index.php?direction=&order=&directory=Navodila/Dobro jutro elektronika[/url]

Restavriram komplet izpred preveč let, pa nimam več knjigice. Ko skušam dostopat dobim 403 Forbidden.

Tnx za pomoč.

LP,
Jure
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
NUFAN
Član
Član

Pridružen-a: Pon 05 Apr 2004 21:39
Aktiv.: 4.00
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 27, 2011 10:34 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ne smeš kliknit na ime datoteke, ampak na tisto disketico ali karkoli pač že je.
DustWolf
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Ned 27 Feb 2011 22:26
Aktiv.: 0.02
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 27, 2011 10:52 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

NUFAN je napisal/a:
Ne smeš kliknit na ime datoteke, ampak na tisto disketico ali karkoli pač že je.

Aha... pa registriran rabiš bit na forumu.

Zdaj dela, hvala. Smile

LP,
Jure
Nazaj na vrh
Igor01
Član
Član

Pridružen-a: Pon 29 Nov 2004 12:09
Aktiv.: 2.52
Kraj: KK

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 05, 2011 9:43 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tudi meni ne da ....

javi : Warning: mysql_free_result(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/elektronik.si/phpATM/include/functions.php on line 902

WTF
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
psevdonim
Član
Član

Pridružen-a: Čet 21 Sep 2006 21:42
Aktiv.: 14.92
Kraj: slo

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 06, 2011 2:48 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

se mi zdi, da prijavo ven meče. Vedno znova se moram prijaviti, kljub temu da obkljukam avtomatsko prijavo ob vsakem obisku.
Nazaj na vrh
igo
Član
Član

Pridružen-a: Sre 11 Okt 2006 19:11
Aktiv.: 16.00

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 06, 2011 2:18 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

psevdonim je napisal/a:
se mi zdi, da prijavo ven meče. Vedno znova se moram prijaviti, kljub temu da obkljukam avtomatsko prijavo ob vsakem obisku.

Kako dolgo se ti že to dogaja?
Daj System Restore na datum pred začetkom težav.

Tukaj mi je začelo delati.
Drugače, kot z obnovitvijo sistema, te težave ne znam rešiti.
Razlog je najverjetneje en zapis v registrih, povezanih z IE, a ga še nisem našel.

Vsake toliko se mi začne dogajati samodejna prekinitev povezave tudi na kaki drugi strani. Takoj grem na Start-> Pomoč in podpora -> Obnovitev sistema na zgodnejši čas.

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
psevdonim
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 06, 2011 5:57 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Citiram:
Uptime: 17 dni
- od tu nekje verjetno. Na ostalih forumih, kjer tudi imam avtomatsko prijavo, tega ni, zato ne bom dal "system restore". Se bo že samo od sebe porihtalo Smile
Nazaj na vrh
Azrael
Član
Član

Pridružen-a: Čet 29 Jan 2009 19:46
Aktiv.: 22.21
Kraj: Gorje

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 08, 2011 3:55 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Torej... nisem edini, da se mi ta forum občasno obnaša kot, da imam izklopljeno avtomatsko prijavo, čeprav je vklopljena.

Občasno se mi podoben problem pojavi pri drugih forumih, vendar je po ponovnem vpisu uporabniškega imena, gesla in vklopljeni avtomatski prijavi potem spet dolgo mir.

Prvič se mi omenjeni problem na tem forumu zgodi že več kot leto dn nazaj.

Takrat sem mislil, da so problem začasne datoteke in/ali napaka v registru, saj sem malo pred tem odstranil več programov.

Poženem Faronics System Cleaner za brisanje začasnih datotek in Abexo Free Registry Cleaner.

Problem izgine za približno pol leta, nakar se ponovi. Zgoraj omenjena programa spet spravita stvari v red.

Spet vse v redu do reštarta strežnika na katerem domuje elektronik.si.

Tokrat zgornji postopek nima učinka. Osumil sem cookie management v Maxthonu, ki se je izkazal za nezanesljivo delujočega. Odstranim, stvar dela. Nato sem za upravljanje s piškoti namestil Cookie Monster.

Zaenkrat vse deluje, vendar bo šele čas pokazal, ali je bil problem v piškotkih ali je kaj drugega narobe.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pyr0Beast
Član
Član

Pridružen-a: Pon 16 Jun 2008 14:11
Aktiv.: 23.99

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 08, 2011 4:17 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

En je www.elektronik.si , drugi pa elektronik.si ?
Nazaj na vrh
psevdonim
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 08, 2011 9:54 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

ugotavljam, da je problem povezan z zapiranjem Internet Explorerja in, kot je že nekdo prej ugotovil, enim zadnjih Windows Updates.
Če se prijavim na računalniku, ki že dolgo ni bil posodobljen, deluje vse normalno. Pri zagonu IE in vtipkanju www.elektronik.si sledi avtomatska prijava, itd.

Na redno posodobljenem (Win XP) pa me odjavi takoj, ko zaprem IE. To bi se lahko zgodilo, če bi ob zapiranju IE avtomatsko brisalo piškotke, pa jih ne.
Mimogrede: stalno sem prijavljen na forumih rastline.mojforum.si, traktor.mojforum.si, t-2.rula.net in mogoče še kje, a mi prijavo meče ven samo na www.elektronik.si in to samo zadnjih, recimo 10-14 dni.
Mogoče se neke zadnje Windows Updates ne ujemajo z nastavitvami tega foruma. Neprijetno, ker me ne obvešča več o novih prispevkih v določenih temah. Prosim popravite, če lahko.

Clipboard01.jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  50.33 KB
 Pogledana:  0 krat

Clipboard01.jpg

Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Forum in Filemanager Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 496 dni