|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
noname Član

Pridružen-a: Tor 28 Nov 2006 19:10 Prispevkov: 222 Aktiv.: 0.98 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Ned Jan 21, 2007 4:03 pm Naslov sporočila: Kateri dlančnik |
|
|
Pozdravljeni, zanima me vaše mnenje kajti odločam se za nakup GSM dlančnika , odločam se med Qtek 9090 in Qtek S200. Sedaj pa me zanimajo vaše izkušnje glede texasovih in intelovih procesorjev, katerega izbrat ? Kajti nemorem se odločit:
9090 - slaba kamera, intel procesor
s200 - bolša kamera , texasov procesor
LP  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sokrat Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00 Prispevkov: 5584 Aktiv.: 23.56
|
Objavljeno: Ned Jan 21, 2007 4:14 pm Naslov sporočila: |
|
|
Intel ne izdeluje vec PXAjev.
Vprasaj raje na forumu www.mobisux.com , tam se ukvarjajo izkljucno s telefoni, zato bos gotovo dobil odgovor kaksnega lastnika (ki bi ga tukaj nasel kvecjemu po nakljucju). _________________ Ka ti bo pa torba ce si kupu kolo ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sony24 Član

Pridružen-a: Pon 15 Jan 2007 20:34 Prispevkov: 16 Aktiv.: 0.07
|
Objavljeno: Ned Jan 21, 2007 11:25 pm Naslov sporočila: |
|
|
Priporočam ti dlančnik HP iPAQ rw 6815, je zelo kompakten in tudi funkcionalen. Poganja ga operacijski sistem Windows® Mobile® 5.0, Phone Edition z Direct Push tehnologijo.
Lahko se povezuje brezžično preko bluetooth, IrDA, WiFi in žično preko miniUSB. Podpira tudi spominske kartice, meni dela 2gB brez problemov. Je dokaj varčen, normalne uporabe zdrži baterija do 4 dni. Dobi s tudi dosti programske opreme, ki je kompaktibilna. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
noname Član

Pridružen-a: Tor 28 Nov 2006 19:10 Prispevkov: 222 Aktiv.: 0.98 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Pon Jan 22, 2007 10:39 am Naslov sporočila: |
|
|
Dlančnik HP iPAQ rw 6815 je dokaj zanimiv vendar mi je majnša ovira cena bom videl, mogoče še malo počakal in se kasneje odločil. Sem gledal tud en drug model Hp.ja pa me moti kvadratni ekran ker baje pri nekaterih aplikacijah odreže 80px  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni