|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
voukadi Neznanec

Pridružen-a: Pet 12 Mar 2004 11:26 Prispevkov: 1 Aktiv.: 0.00
|
Objavljeno: Pet Mar 12, 2004 11:48 am Naslov sporočila: Nadgradnja z SPx Windows XP Pro SLO |
|
|
Pozdravljeni!
Sem novinec v tem forumu in imam vprašanje za eksperte, ki jih je med Vami prav gotovo veliko.
Imam problem, oziroma še ne, a se bojim, da bi nastal.
Uporabljam Windows XP Pro Slo, pa bi jih rad nadgradil.
Obstaja SP1a in SP2 Beta.
To sem enkrat že storil za SP1, pa sem imel potem v resnici angleško-slovenske Windowse.
Nadgradnja mi je mešano spremenila jezik. Zadevo sem vrnil nazaj z obnovitvijo sistema v prejšnje stanje.
Mislim si, Vas sprašujem, ali imam prav, da bi moral z CD za slovenščino to 'odsloveniti', pustiti kvadratek prazen in nato ponovno pognati sistem v angleščini, opraviti vse Update in nato zadevo ponovno spraviti v slovenščino.
Lep pozdrav vsem in hvala za odgovore!
advo@siol.net |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mhd Član

Pridružen-a: Sob 06 Sep 2003 20:51 Prispevkov: 127 Aktiv.: 0.54 Kraj: M. Sobota
|
Objavljeno: Pet Mar 12, 2004 10:40 pm Naslov sporočila: |
|
|
Uporabo SP2 beta ne priporočam. Uporabi windows update funkcijo, ki ti naloži samo manjkajoče popravke. Če imaš piratske windowse (ključ) zna biti problem, ker microsoft potem nadgradenj ne dovoli. Tole glede slovenskega LIP se ne bi smelo zgoditi. Poskusi LIP odstraniti, restartati in ponovno naložiti. Na sistemu moraš imeti vedno tudi posodobljen antivirusni program in redno počistiti spyware in adware navlako s SPYBOT.
lp Mitja |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MrPizza Član

Pridružen-a: Sob 06 Dec 2003 11:17 Prispevkov: 57 Aktiv.: 0.24 Kraj: Okolica MB
|
Objavljeno: Sre Apr 14, 2004 10:24 pm Naslov sporočila: |
|
|
Torej kar se tice SP1 -SP1A deluje brez tezav - ne bi smelo biti tezav z posodobitvijo, ker gre samo za Language pack da dobis slovenske win..
Morda bi lahko bila tezava, ce se med instalacijo win niso nastavile regional settings, tako kot bi moralo bit - vse slovensko, kar se da . Vendar je to samo spekulacija, ker te variante se nisem preiskusal, to, kar sem, pa ni bilo tezav. Z samim SP2 beta, pa se nisem nic poskusal trenutno ni potrebe . _________________ Lep pozdrav,
Boštjan |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni