www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Nadgradnja z SPx Windows XP Pro SLO

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> MS Windows razprave
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
voukadi
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Pet 12 Mar 2004 11:26
Aktiv.: 0.00

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 12, 2004 11:48 am    Naslov sporočila:  Nadgradnja z SPx Windows XP Pro SLO Odgovori s citatom

Pozdravljeni!

Sem novinec v tem forumu in imam vprašanje za eksperte, ki jih je med Vami prav gotovo veliko.
Imam problem, oziroma še ne, a se bojim, da bi nastal.
Uporabljam Windows XP Pro Slo, pa bi jih rad nadgradil.
Obstaja SP1a in SP2 Beta.
To sem enkrat že storil za SP1, pa sem imel potem v resnici angleško-slovenske Windowse.
Nadgradnja mi je mešano spremenila jezik. Zadevo sem vrnil nazaj z obnovitvijo sistema v prejšnje stanje.
Mislim si, Vas sprašujem, ali imam prav, da bi moral z CD za slovenščino to 'odsloveniti', pustiti kvadratek prazen in nato ponovno pognati sistem v angleščini, opraviti vse Update in nato zadevo ponovno spraviti v slovenščino.
Lep pozdrav vsem in hvala za odgovore!

advo@siol.net
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
mhd
Član
Član

Pridružen-a: Sob 06 Sep 2003 20:51
Aktiv.: 0.54
Kraj: M. Sobota

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 12, 2004 10:40 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Uporabo SP2 beta ne priporočam. Uporabi windows update funkcijo, ki ti naloži samo manjkajoče popravke. Če imaš piratske windowse (ključ) zna biti problem, ker microsoft potem nadgradenj ne dovoli. Tole glede slovenskega LIP se ne bi smelo zgoditi. Poskusi LIP odstraniti, restartati in ponovno naložiti. Na sistemu moraš imeti vedno tudi posodobljen antivirusni program in redno počistiti spyware in adware navlako s SPYBOT.

lp Mitja
Nazaj na vrh
MrPizza
Član
Član

Pridružen-a: Sob 06 Dec 2003 11:17
Aktiv.: 0.24
Kraj: Okolica MB

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 14, 2004 10:24 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Torej kar se tice SP1 -SP1A deluje brez tezav - ne bi smelo biti tezav z posodobitvijo, ker gre samo za Language pack da dobis slovenske win..
Morda bi lahko bila tezava, ce se med instalacijo win niso nastavile regional settings, tako kot bi moralo bit - vse slovensko, kar se da Smile. Vendar je to samo spekulacija, ker te variante se nisem preiskusal, to, kar sem, pa ni bilo tezav. Z samim SP2 beta, pa se nisem nic poskusal trenutno ni potrebe Wink .

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> MS Windows razprave Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 495 dni