www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Kateri barvni laserski tiskalnik ?

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Strojna oprema
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
tonko
Član
Član

Pridružen-a: Sob 25 Jun 2005 13:45
Aktiv.: 2.28
Kraj: Črnomelj

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 16, 2007 7:32 am    Naslov sporočila:  Kateri barvni laserski tiskalnik ? Odgovori s citatom

Imam barvni laserski tiskalnik Samsung CLP-550N , ki ima tonerje že pri koncu , včasih pa tudi napiše "invalid imaging unit" in mu moram večkrat vključiti glavno stikalo da začne delovati. Ker je cena tonerjev skoraj enaka ceni celega tiskalnika , bom verjetno kupil novega. S CLP550 sem bil zadovoljen , moti me samo to ker se dolgo pripravlja da natisne prvo stran.
Zanima me če je kateri novejši tiskalnik s podobnimi karakteristikami (dvostransko tiskanje) in krajšim časom priprave do tiska prve strani , ter da imajo že priloženi tonerji za 5000 oz črni za 7000listov barve , tako kot sem to dobil pri CLP-550N. Cena naj bi bila max 600€.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
.
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16
Aktiv.: 70780.86

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 16, 2007 7:55 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
jozko
Član
Član

Pridružen-a: Čet 18 Jan 2007 11:29
Aktiv.: 0.32

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 17, 2007 9:54 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

HP 3600
potrošni material:
- Black Print Cartridge (6,000 pages) - Q6470A
- Cyan Print Cartridge (4,000 pages) - Q6471A
- Yellow Print Cartridge (4,000 pages) - Q6472A
- Magenta Print Cartridge (4,000 pages) - Q6473A

ima duplex enoto, lpt,usb in mrežni priključek.
prva stran natisnjena v 14 sek...

ali pa mogoče kakšn cannon modela ne vem točno opis
najdeš v zadnji številki mikro ...
Nazaj na vrh
monaco
Član
Član

Pridružen-a: Sre 06 Jul 2005 21:12
Aktiv.: 1.07
Kraj: Koroška

PrispevekObjavljeno: Pet Maj 25, 2007 12:37 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Se pridružujem temi, ker tudi sam kupujem barvnega laserskega.
Kaj pa kakšen Samsung CLP-300? Je ok nakup ali bolj vstran vržen denar v smislu da ko so tonerji prazni, ga vržeš v smeti. Malo me moti, da je po specifikacijah za samo 2000črnih in 1000barvnih strani...
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Strojna oprema Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 497 dni