|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
ID Član

Pridružen-a: Pet 17 Jun 2005 18:17 Prispevkov: 865 Aktiv.: 3.65 Kraj: Ljubljana-Podpeč
|
Objavljeno: Čet Maj 31, 2007 7:10 pm Naslov sporočila: Katero zvočno kartico |
|
|
Sem pred nakupom nove zvočne kartice. Sedaj imam v računalniku integrirano kartico s katero si razen poslušanja glasbe ne morem kaj dosti pomagati. S kartico bi rad delal meritve zvočnikov z namenskimi programi kot na primerSpeaker Workshop in jo uporabljal kot enostavni osciloskop.
Odločam se med tremi karticami:
Theatron DD7.1
Sound Blaster Creative Audigy SE OEM
Sound Blaster Creative X-Fi Xtreme Audio OEM
Zanimajo me vaša mnenja in preglogi za kakšno drugo kartico. Kartica naj bi bila v rangu 50 €. Lahko tudi kaj več.[/url] |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.03 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Čet Maj 31, 2007 9:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sound Blaster Creative Audigy SE OEM Se je meni pokazala kot zelo dobra. Delal sem pa neke hude FFT. Čitanje digitalnih signalov, ki so pod nivojem šuma. Skrbelo me je če bo PC konglomerat motilnih frekvenc nagajal. Vse je kljub temu delovalo. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni