www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

brezžični usmerjevalnik in Telemach

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Strojna oprema
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
andrelinoge
Član
Član

Pridružen-a: Sob 13 Nov 2004 1:43
Aktiv.: 0.27
Kraj: vse od Murske Sobote pa do Maribora

PrispevekObjavljeno: Tor Avg 28, 2007 7:14 pm    Naslov sporočila:  brezžični usmerjevalnik in Telemach Odgovori s citatom

V mreži imam trenutno vezana dva računalnika preko usmerjevalnika PLANET XRT-401D, ki je priključen na Telemachov kabelski modem THOMSON TCM420. Na internet bi rad priključil še tretji računalnik eno nadstropje niže. To bi najraje storil preko brezžičnega usmerjevalnika, ki ga lahko (ob vezavi za 2 leti) dobim pri omenjenem ponudniku interneta. O njem vem zaenkrat le to, da je Netgear-ov, zato me zanima, če ga kdo mogoče pozna?

Pri tem bi tudi vprašal, če so cenejši brezžični usmerjevalniki res tako zanič, kot je velikokrat mogoče brati na internetu ali so tisto le mnenja redkih jeznih posameznikov? Ker mi nakup novega usmerjevalnika zaradi cene ne diši preveč, bi se rad odločil za tega netgeara, vendar pa ne bi rad imel usmerjevalnika, ki bo ob vsakem pogledu v p2p omrežje odpovedal poslušnost. Kabla pa tudi ne bi rad vlekel.

Prosim, ter hvala za mnenja in lep dan vsem skupaj.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 60.03
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Tor Avg 28, 2007 9:18 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pa si prepričan, da je Netgear-ov res tako poceni ? Vezava je ob današnji konkurenci lahko precej draga.
andrelinoge
Član
Član

Pridružen-a: Sob 13 Nov 2004 1:43
Aktiv.: 0.27
Kraj: vse od Murske Sobote pa do Maribora

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 29, 2007 7:45 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Na njihovi strani piše, da je Netgear. Nekoč je celo pisalo, da ga lahko kupiš za 70€ se mi zdi. Glede vezave vem, da to ni ravno pametna ideja, ampak se mi zdi, da je telemach trenutno najcenejši (in dosegljiv) na našem koncu. Če pa bo kdaj potrebna menjava operaterja, bom pač moral odkupiti ta usmerjevalnik ob pobegu. Zato me tudi zanima kaj bom dobil?
Danes verjetno pride nekdo s Telemacha in mu bom zastavil enako vprašanje... ampak ker vsak svojega konja hvali je boljše, če imam več mnenj Rolling Eyes
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Strojna oprema Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 497 dni