|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
O.K. Neznanec

Pridružen-a: Sob 01 Sep 2007 21:35 Prispevkov: 8 Aktiv.: 0.04 Kraj: Murska Sobota
|
Objavljeno: Sob Sep 01, 2007 10:01 pm Naslov sporočila: Sušilni stroj |
|
|
Ker sem porabil že vse ostale možnosti, se obračam na tale forum, kot zadnje upanje.Potrebujem programator za sušilni stroj še iz prejšnjih časov.Če ga kdo slučajno ima in ga lahko pogreša, se že vnaprej vljudno zahvaljujem.
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
140.35 KB |
Pogledana: |
7 krat |

|
|
142.2 KB |
5 krat |

|
|
124.35 KB |
5 krat |

|
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.69 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Pon Sep 03, 2007 11:22 am Naslov sporočila: |
|
|
Programator izgleda brez kakšne hujše poškodbe. Domači servis ni dobra rešitev?
_________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
andrejj Član

Pridružen-a: Ned 21 Mar 2004 15:06 Prispevkov: 4253 Aktiv.: 17.94 Kraj: 8232 Šentrupert
|
Objavljeno: Pon Sep 03, 2007 12:14 pm Naslov sporočila: |
|
|
Takšno podobno sem imel v pralnem stroju in sem poskusil sam popraviti.Pa je težko,bi moral imeti vsaj še en programator za rezervne dele.Če ne bo šlo,da bi vprašal serviserja,če ima ekvivalenti programator.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jani Član

Pridružen-a: Ned 14 Dec 2003 22:48 Prispevkov: 469 Aktiv.: 1.98 Kraj: Bela krajina
|
Objavljeno: Pon Sep 03, 2007 1:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ponavadi poleg "zašmelcanih" kontaktov rado crkne navitje (pogon programatorja). To je tista kovinska skodelica. Vzami ohm meter in preveri če je navitje dobro. Le tega lahko zamenjaš s skoraj katerim koli iz pralnih strojev. Pogoj je le, da je podobne oblike.
LP, Jani
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
O.K. Neznanec

Pridružen-a: Sob 01 Sep 2007 21:35 Prispevkov: 8 Aktiv.: 0.04 Kraj: Murska Sobota
|
Objavljeno: Pon Sep 03, 2007 3:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
Motorček je o.k. in tudi vse ostalo.Počena je samo plastika od gumba, ki pride v notranjost na veliki zobnik, s katerim ročno zaženeš stroj, da začne delovati.Lahko pošljem še sliko osi posebej, če kdo misli, da mi lahko pomaga.Zato se gumb, ki ga vrtiš vrti v prazno, programatorja pa ne moreš spraviti v fazo, da bi vklopil motorček in začel vrteti kontakte.Upam, da sem bil dovolj jasen, bom pa probal zadevo še danes poslikati.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
andrejj Član

Pridružen-a: Ned 21 Mar 2004 15:06 Prispevkov: 4253 Aktiv.: 17.94 Kraj: 8232 Šentrupert
|
Objavljeno: Pon Sep 03, 2007 3:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
Doibro bi bilo slika.Mogoče bi se dalo zalepiti s lepilo UHU allplast,ki se rahlo topi plastiko in fiksiraš zobnike na osi.Ali pa uporabiš UHU Repair ali powerkit tole
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
O.K. Neznanec

|
Objavljeno: Pon Sep 03, 2007 9:27 pm Naslov sporočila: |
|
|
Evo, sem poslikal programator od znotraj.Na mestu, kjer je označeno je plastika počila in se sedaj vrti v prazno, tako da ne more obrniti tistega velikega črnega zobnika, pod katerim so kontakti, ki naredijo stik, ko zobnik obrneš ( vklopi motorček in potem naprej po programu).
Ali mogoče kdo pozna kakšnega serviserja v okolici M.Sobote, ki je šraufal Ei Niš in ostalo iz Yuge.Če bi bil Gorenje, verjetno ne bi bil problem.
|
31.51 KB |
5 krat |

|
|
137.76 KB |
4 krat |

|
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Srecko Član

Pridružen-a: Čet 25 Dec 2003 21:29 Prispevkov: 1014 Aktiv.: 4.28 Kraj: Okolica Cerkna
|
Objavljeno: Tor Sep 04, 2007 8:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem pri nekaj podobnih prog.od Gorenja prevrtal osovino skupaj z plastiko in dal skozi eno trdo žičko in zakoval, da ni gledalo ven pa je še kar nekaj časa delovalo.
LP Srečko
_________________ Samouk
Tukaj sem doma |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni