|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Orpheus Član

Pridružen-a: Pet 14 Sep 2007 10:57 Prispevkov: 22 Aktiv.: 0.10 Kraj: I live in your mind
|
Objavljeno: Sob Sep 15, 2007 12:00 am Naslov sporočila: Alternativa izdelava tiskanega vezja |
|
|
Sicer sem total neewbie ampak se mi zdi fotopostopek popolnoma nepotreben in kvečjemu velika izguba časa. Ali obstaja kakšna alternativa? Sem sicer experimentiral z različnimi postopki in se mi zdi foto še najbolj kompliciran.
LP
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Iztok Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55 Prispevkov: 4974 Aktiv.: 20.99 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Sob Sep 15, 2007 12:22 am Naslov sporočila: |
|
|
Seveda so alternative!
Vzameš npr. alkoholni flomaster, lak za nohte in lahko celo izbiraš barvo ... dober je tudi letraset ali pa navaden selotejp, če dovolj dobro obvladaš olfa nož ...
Lahko pa uporabiš tipko na vrhu in vtipkaš "LAMINATOR" ... prvi zadetek bo kar pravi zate, čeprav ti ne bo škodilo niti branje ostalih
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bungee Član

Pridružen-a: Pon 07 Mar 2005 18:49 Prispevkov: 1479 Aktiv.: 6.24 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Sep 15, 2007 12:30 am Naslov sporočila: |
|
|
Letters, flomaster, laminatorski postopek, foto postopek, cnc rezkar....
In noben od postopkov ni kompliciran. Kar se pa zamudnosti tiče, vsak postopek ima pozitivne in negativne strani. Kaj in kako boš pa izbral je pa tvoja stvar.
Pa še dve sliki enega projekta s katerim se ukvarjam v zadnjem času. Foto postopek in jedkano v natrijevem persulfatu. Spodnje vezje je našpricano s fluxom zato je videti bolj "packasto" in za prototip je OK
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
329.43 KB |
Pogledana: |
8 krat |

|
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
293.76 KB |
Pogledana: |
5 krat |

|
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 33.05 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Sob Sep 15, 2007 6:53 am Naslov sporočila: Pređi brigu na drugoga |
|
|
Orpheus je napisal/a: |
Sicer sem total neewbie ampak se mi zdi fotopostopek popolnoma nepotreben in kvečjemu velika izguba časa. Ali obstaja kakšna alternativa? Sem sicer experimentiral z različnimi postopki in se mi zdi foto še najbolj kompliciran.
LP |
Kolega ki ti vse to naredi
_________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni