www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

PCMCIA kartica za Sagem F@st 3344

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Strojna oprema
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
mars13
Član
Član

Pridružen-a: Sob 18 Avg 2007 12:14
Aktiv.: 0.14
Kraj: Domžale

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 26, 2007 12:01 pm    Naslov sporočila:  PCMCIA kartica za Sagem F@st 3344 Odgovori s citatom

Zdravo. Ali ima mogoče kdo na razpolago PCMCIA Wifi kartico za Sagem F@st 3344 modem. Mi jo je prepihala strela. Vse Telekomove trgovine ne premorejo niti enega kosa. Baje pa v ta modem paše samo njihova. Ne bi pa rad ne vem kaj dokupoval, ker se nameravam v roku petih mesecev znebiti Siola. Lep pozdrav.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
dkone
Član
Član

Pridružen-a: Sre 07 Mar 2007 18:53
Aktiv.: 9.50
Kraj: Krško

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 26, 2007 12:08 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Probaj še poklicat v Teletrgovino v novo mesto.

http://www.telekom.si/podjetje/prodajna_mesta/teletrgovine/

Na zadnje sem pri njih kupoval isti modem.

P.S

Citiram:

Ne bi pa rad ne vem kaj dokupoval, ker se nameravam v roku petih mesecev znebiti Siola.

Tudi jaz se ga bom znebil. Razlogov je pa več...

tonic
Član
Član

Pridružen-a: Pet 16 Dec 2005 17:48
Aktiv.: 0.77
Kraj: Loče

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 26, 2007 12:16 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz sem jo pred cca. 14 dnevi naročil preko telekomove internetne trgovine, in jo dobil.

Sem pa pred tem poskušal z SMC2835W (http://www.smc.com/index.cfm?event=viewProduct&localeCode=EN_USA&cid=5&scid=31&pid=573 katera mi je ostala od prejšnjega notebooka) in mi je 3344 ni prepoznal... Sad

Tako da sem se odločil za nakup Sagemove Evil or Very Mad

Lahko še pa kdo drug dopiše, če mu je slučajno uspelo usposobit katero drugo v kombinaciji z 3344...

lp,
Toni
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Sokrat
Član
Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00
Aktiv.: 23.56

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 26, 2007 12:49 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Dvomim, glede na to, da ni tezko prioizvajalcu zagotoviti, da bo modem deloval zgolj z dolocenim naborom kartic ali eno samo kartico. Vsaka kartica ima svoj ID (za Plug&Pray recimo) in naprava lahko preprosto ignorira tiste kartice, ki imajo neustrezen ID, ce bi proizvajalec tako zelel. Ce zadeva ne dela z drugimi, potem pac ne dela.
mars13
Član
Član

Pridružen-a: Sob 18 Avg 2007 12:14
Aktiv.: 0.14
Kraj: Domžale

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 26, 2007 12:56 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ja sem tudi jas to hotel, pa tudi v spletni teletrgovini piše da ni na zalogi. Zgleda da tolk crkavajo, da Tajwanci sploh ne sfolgajo več proizvodnje. LP
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
s55m
Član
Član

Pridružen-a: Sob 06 Jan 2007 17:07
Aktiv.: 12.00
Kraj: Plovdiv-Bolgarija

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 26, 2007 3:03 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Problem bo najbrž kje drugje. Moja sicer deluje že veliko časa, imam pa občutek, da bo sodelovanje s Sagem-om počasi zamrlo. Sinope pa ima že vgrajen wi-fi v osnovno konfiguracijo, pa še zunanjo anteno. Deluje kar precej bolje.
Težava je v prepričevanju TS, da naj Sagema zamenja s Sinopejem. Tudi interno to ne gre.
Si se pa najbrž tudi sam malo "zaklal" s tem, ko si napisal, da boš le še pol leta pri TS.
Ravno kdo pri TS bi ti najlažje pomagal.
Wink

s55m
Član
Član

Pridružen-a: Sob 06 Jan 2007 17:07
Aktiv.: 12.00
Kraj: Plovdiv-Bolgarija

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 26, 2007 3:31 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ker pa sem dobra duša (čeprav se "me" hočeš rešiti), ti lahko priskrbim eno.
Cena je 33,18 EUR
Ostalo preko PM, če te seveda res zanima.

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Strojna oprema Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 497 dni