|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
mars13 Član

Pridružen-a: Sob 18 Avg 2007 12:14 Prispevkov: 31 Aktiv.: 0.14 Kraj: Domžale
|
Objavljeno: Sre Sep 26, 2007 12:01 pm Naslov sporočila: PCMCIA kartica za Sagem F@st 3344 |
|
|
Zdravo. Ali ima mogoče kdo na razpolago PCMCIA Wifi kartico za Sagem F@st 3344 modem. Mi jo je prepihala strela. Vse Telekomove trgovine ne premorejo niti enega kosa. Baje pa v ta modem paše samo njihova. Ne bi pa rad ne vem kaj dokupoval, ker se nameravam v roku petih mesecev znebiti Siola. Lep pozdrav. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dkone Član

Pridružen-a: Sre 07 Mar 2007 18:53 Prispevkov: 2116 Aktiv.: 9.50 Kraj: Krško
|
Objavljeno: Sre Sep 26, 2007 12:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
Probaj še poklicat v Teletrgovino v novo mesto.
http://www.telekom.si/podjetje/prodajna_mesta/teletrgovine/
Na zadnje sem pri njih kupoval isti modem.
P.S
Citiram: |
Ne bi pa rad ne vem kaj dokupoval, ker se nameravam v roku petih mesecev znebiti Siola. |
Tudi jaz se ga bom znebil. Razlogov je pa več... _________________ Denis |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tonic Član

Pridružen-a: Pet 16 Dec 2005 17:48 Prispevkov: 183 Aktiv.: 0.77 Kraj: Loče
|
Objavljeno: Sre Sep 26, 2007 12:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem jo pred cca. 14 dnevi naročil preko telekomove internetne trgovine, in jo dobil.
Sem pa pred tem poskušal z SMC2835W (http://www.smc.com/index.cfm?event=viewProduct&localeCode=EN_USA&cid=5&scid=31&pid=573 katera mi je ostala od prejšnjega notebooka) in mi je 3344 ni prepoznal...
Tako da sem se odločil za nakup Sagemove
Lahko še pa kdo drug dopiše, če mu je slučajno uspelo usposobit katero drugo v kombinaciji z 3344...
lp,
Toni |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sokrat Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00 Prispevkov: 5584 Aktiv.: 23.56
|
Objavljeno: Sre Sep 26, 2007 12:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
Dvomim, glede na to, da ni tezko prioizvajalcu zagotoviti, da bo modem deloval zgolj z dolocenim naborom kartic ali eno samo kartico. Vsaka kartica ima svoj ID (za Plug&Pray recimo) in naprava lahko preprosto ignorira tiste kartice, ki imajo neustrezen ID, ce bi proizvajalec tako zelel. Ce zadeva ne dela z drugimi, potem pac ne dela. _________________ Ka ti bo pa torba ce si kupu kolo ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mars13 Član

Pridružen-a: Sob 18 Avg 2007 12:14 Prispevkov: 31 Aktiv.: 0.14 Kraj: Domžale
|
Objavljeno: Sre Sep 26, 2007 12:56 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ja sem tudi jas to hotel, pa tudi v spletni teletrgovini piše da ni na zalogi. Zgleda da tolk crkavajo, da Tajwanci sploh ne sfolgajo več proizvodnje. LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
s55m Član

Pridružen-a: Sob 06 Jan 2007 17:07 Prispevkov: 2696 Aktiv.: 12.00 Kraj: Plovdiv-Bolgarija
|
Objavljeno: Sre Sep 26, 2007 3:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
Problem bo najbrž kje drugje. Moja sicer deluje že veliko časa, imam pa občutek, da bo sodelovanje s Sagem-om počasi zamrlo. Sinope pa ima že vgrajen wi-fi v osnovno konfiguracijo, pa še zunanjo anteno. Deluje kar precej bolje.
Težava je v prepričevanju TS, da naj Sagema zamenja s Sinopejem. Tudi interno to ne gre.
Si se pa najbrž tudi sam malo "zaklal" s tem, ko si napisal, da boš le še pol leta pri TS.
Ravno kdo pri TS bi ti najlažje pomagal.
 _________________ Physics sucks! It always works against "great" ideas!  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
s55m Član

Pridružen-a: Sob 06 Jan 2007 17:07 Prispevkov: 2696 Aktiv.: 12.00 Kraj: Plovdiv-Bolgarija
|
Objavljeno: Sre Sep 26, 2007 3:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ker pa sem dobra duša (čeprav se "me" hočeš rešiti), ti lahko priskrbim eno.
Cena je 33,18 EUR
Ostalo preko PM, če te seveda res zanima. _________________ Physics sucks! It always works against "great" ideas!  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni