|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
RUros Član

Pridružen-a: Čet 09 Mar 2006 22:26 Prispevkov: 1031 Aktiv.: 4.39
|
Objavljeno: Sre Okt 31, 2007 10:57 pm Naslov sporočila: VAG-COM, SPC960 itd... |
|
|
Veliko sem slišal za te omenjene programe za priklop avto-računalnika na PC. Ampak še vedno ne vem za katerega se odločiti. Iščem namreč takšnega, na katerega bi lahko priklopil čim več avtomobilov, se pravi podpira čim več znamk. Te zadeve še ne razumem najbolje, zato bi prosil, če bi mi lahko malo razložili kako in kaj, je sploh s temi programi, in sploh kakšne konektorje potrebujem za različne avtomobile. To vse pa seveda zavisi tudi od cene, ki me tudi zelo zanimajo in pa dobavljivost pri nas. Ali pa, če lahko takšen vmesnik naredim tudi sam.
Že vnaprej se zahvaljujem za odgovore in za branje, ki mi ga boste priporočili. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni