|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
sonyx Član

Pridružen-a: Sob 06 Okt 2007 10:27 Prispevkov: 453 Aktiv.: 2.10 Kraj: Sevnica
|
Objavljeno: Ned Nov 04, 2007 1:57 am Naslov sporočila: UKV ročna radijska postaja |
|
|
Rad bi si kupil ročno postajo kot je že v naslovu. Zanima pa me kaj se mi najbolje izplača in katera. V radio amaterstvu sem že kar nekaj časa oz. pozivni znak imam že kar nekaj časa in sem aktiven na drugem področju radio amaterstva. rad bi pa začel s tem mal bol resno. Za kaj večjega pa nimam prostora za začetek bi bila ročna postaja čisto vredu. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
S51KM Član

Pridružen-a: Sre 28 Mar 2007 22:31 Prispevkov: 100 Aktiv.: 0.45 Kraj: Domžale
|
Objavljeno: Ned Nov 04, 2007 10:43 am Naslov sporočila: |
|
|
Priporočam ti FT60R. Se mi zdi, da je dokaj ugodna cena za to kar nudi. Če pa se boš začel ukvarjati resneje s tem hobijem, bi si moral omisliti SSB postajo.
Lep pozdrav,
Mirko |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sonyx Član

Pridružen-a: Sob 06 Okt 2007 10:27 Prispevkov: 453 Aktiv.: 2.10 Kraj: Sevnica
|
Objavljeno: Ned Nov 04, 2007 8:29 pm Naslov sporočila: |
|
|
Saj vem. Samo nimam prostora da bi imel postavljene antene. Prenosna postajca je pa vredu ker jo lahko sabo neseš. Pa če že ne druga mal poslušaš. Če ti je kdo kej blizu pa ga narediš. Hvala za nasvet. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni