|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Sokrat Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00 Prispevkov: 5584 Aktiv.: 23.56
|
Objavljeno: Čet Jan 17, 2008 7:22 pm Naslov sporočila: Posiljanje priponk preko PM |
|
|
Danes sem ponovno naletel na omejitev posiljanja priponk preko PM. Zanima me kaj je namen te omejitve; ne morem se namrec domisliti niti enega dobrega razloga, da bi omejitev bila postavljena na stevilo priponk (trenutno: 1), bi pa razumel, ce bi bila omejitev na velikost priponk, ker zasedajo prostor na disku streznika ... a temu ni tako.
Bi se dalo omogociti posiljanje po vec priponk naenkrat, da ni treba drugega uproabnika zasuti s parimi sporocili, ce je lahko vse relevantno vkljuceno kar v prvem (skupaj z besedilom sporocila, ki sodi k priponkam - shemam, fotografijam, itd.) ? Navadnim sporocilom v forumu je mozno pripeti po vec slik naenkrat. _________________ Ka ti bo pa torba ce si kupu kolo ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6735 Aktiv.: 28.42 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Čet Jan 17, 2008 10:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
Bo tri pripone na ZS OK (limit postavljen na forumu je 5)?
Lp, Frenki |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sokrat Član

|
Objavljeno: Pet Jan 18, 2008 10:04 am Naslov sporočila: |
|
|
Vprasaj Slowflyja ... zadnjic je poslal 9 pripon, za vsako je moral sestaviti nov PM (ne mores poslati pripone, brez da bi PM vseboval nekaj teksta)
Jaz sem imel samo par slik in 3 bi vsekakor bilo boljse kot 1.
Kaksen je razlog za omejitev na manj kot na forumu ? _________________ Ka ti bo pa torba ce si kupu kolo ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
reber Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20 Prispevkov: 2279 Aktiv.: 9.62 Kraj: Bled
|
Objavljeno: Pet Jan 18, 2008 12:15 pm Naslov sporočila: |
|
|
Razlog? mogoče to, da imate tudi e-mail, na katerega lahko pripneš teoretično neomejeno število priponk
Sicer pa, preko zasebnega sporočila je dovolj če je dovoljena 1 priponka, saj lahko več priponk skupaj zazipaš, zararaš, zaarjjaš, ... _________________ Obiščite me na www.reber.si ali www.elektron.si |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sokrat Član

|
Objavljeno: Pet Jan 18, 2008 12:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
reber je napisal/a: |
Razlog? mogoče to, da imate tudi e-mail, na katerega lahko pripneš teoretično neomejeno število priponk
|
Ce tebi PMji niso vsec, to se ne pomeni nujno, da tudi drugim niso
Omejitev celotnega PM nabiralnika na doloceno kolicino je smiselna, kako pa je ta vsebina zapolnjena (z enim glomaznim sporocilom ali s petimi locenimi enake skupne dolzine) je pa precej nepomembno, se ti ne zdi ? _________________ Ka ti bo pa torba ce si kupu kolo ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni