|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
trobida Član

Pridružen-a: Ned 09 Jul 2006 12:13 Prispevkov: 1250 Aktiv.: 5.42 Kraj: Savinjska dolina-okolica Gornjega Grada
|
Objavljeno: Sre Jan 23, 2008 9:32 pm Naslov sporočila: 5.1 sistem na prenosnem računalniku ? |
|
|
Pozdravljeni!
Kako je s tem ? V hiši bo treba počasi počistiti "kište" in kompletno delo ter multimedijo preseliti na prenosni računalnik. Ker imam tudi 5.1 sistem bi ga rad obdržal, ter nekako priključil na računalnik. Slišal sem da obstajajo neke kartice ki se potem priklopijo kar v USB režo. Vanjo seveda priključimo puše 5.1 sistema.
Kako je s tem, kje dobiti, mogoče ima kdo izkušnje s tem ? _________________ Lp
Tomaž, S57KO |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
poule Član

Pridružen-a: Čet 11 Jan 2007 19:53 Prispevkov: 813 Aktiv.: 3.62 Kraj: Ljubljana
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
NeoTO Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19 Prispevkov: 2752 Aktiv.: 11.61 Kraj: Trzic
|
Objavljeno: Sre Jan 23, 2008 10:07 pm Naslov sporočila: |
|
|
poule, tako ena kot druga pri nas ni več dobavljiva. Sem pred novim letom iskal PCMCIA verzijo, pa je nikjer nisem dobil. _________________ Lp,
Matevž |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
trobida Član

Pridružen-a: Ned 09 Jul 2006 12:13 Prispevkov: 1250 Aktiv.: 5.42 Kraj: Savinjska dolina-okolica Gornjega Grada
|
Objavljeno: Sre Jan 23, 2008 10:25 pm Naslov sporočila: |
|
|
Poule; iščem točno to varianto.
NeoTO; bi verjel kar si povedal. Sem jo že sam izkal po trgovinah a brez uspeha.
Ena varianta je, da zvočnike priklopim direktno v računalnik, v zvočno kartico. To mi dopuščajo tudi driverji. Problem se pojavi pri mikrofonu, saj je potem vhod zaseden . Vgrajenega mikrofona žav nimam . _________________ Lp
Tomaž, S57KO |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
chaos Član

Pridružen-a: Sob 16 Sep 2006 22:12 Prispevkov: 1063 Aktiv.: 4.65 Kraj: Zagorje ob Savi
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni