|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
stajerc007 Neznanec

Pridružen-a: Pet 11 Maj 2007 21:28 Prispevkov: 5 Aktiv.: 0.02 Kraj: Cerkvenjak
|
Objavljeno: Tor Mar 04, 2008 9:20 pm Naslov sporočila: PRIKLOP AVTORADIA MP3 K ORGINALNEMU |
|
|
Zanima me če je možno priklopit še en avtoradio k obstoječemu ;gre za vw touran in orginalni avtoradio ne podpira mp3 format in ali je lahko cd avtoradio pokonci (v naslonu za roko
_________________ LP Tomaž |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
RUros Član

Pridružen-a: Čet 09 Mar 2006 22:26 Prispevkov: 1031 Aktiv.: 4.39
|
Objavljeno: Tor Mar 04, 2008 11:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
Načeloma bi to šlo. Vendar je problem. Zmeraj ko bi želel predvajati s kateregakoli radija, bi moral imeti nekakšen preklopnik ali vezje, ki bi ti preklopilo zvočnike enkrat na en radio in drugič na drug radio. To bi bilo najlažje storiti z relejem in pa remote signalom iz ni važno katerega radija. Tako boš pri releju uporabljal tudi mirovne kontakte.
Če pa je CD radio lahko pokonci, je čisto odvisno od radia. Nekateri ne smejo biti, čim drugi so lahko. To boš ugotovil tako, če boš predvajal CD in ti bo glasba preskakovala, če bo v pokončnem položaju. Vsaj takšno izkušnjo sem imel jaz. Potem sem radijo zamenjal z drugim, bolj kvalitetnim in je bilo v redu.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sulc Član

Pridružen-a: Pet 28 Jan 2005 20:34 Prispevkov: 473 Aktiv.: 2.00
|
Objavljeno: Tor Mar 04, 2008 11:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
Osebno se mi zdi še najbolj elegantna rešitev za originalne radije v stilu vmesnika za branje usb ključa, ki se priklopi med avtoradijo in cd menjalec. Zase sem ga kupil na Ebayu.
_________________ LP Aljaž |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
vilibalt Član

Pridružen-a: Pet 01 Feb 2008 10:59 Prispevkov: 252 Aktiv.: 1.19 Kraj: Vrhnika
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sulc Član

Pridružen-a: Pet 28 Jan 2005 20:34 Prispevkov: 473 Aktiv.: 2.00
|
Objavljeno: Sre Mar 05, 2008 11:47 am Naslov sporočila: |
|
|
Za moje pojme je FM oddajnik preslab, sploh če ima vozilo že malo boljšo akustiko.
_________________ LP Aljaž |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
flapho Član

Pridružen-a: Sre 05 Mar 2008 12:06 Prispevkov: 39 Aktiv.: 0.19
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni