|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
pepelka25 Članica

Pridružen-a: Pon 10 Mar 2008 21:05 Prispevkov: 3 Aktiv.: 0.01 Kraj: Lenarška okolica
|
Objavljeno: Pon Mar 10, 2008 9:19 pm Naslov sporočila: Opel astra 2.0 dtl *Ne dela merilec hitrosti* |
|
|
Zanima me, kako naj spet spravim v pogon merilec hitrosti (števec)??? Nekje sem prebrala, da se je po vsej verjetnosti to zgodilo, ker je nekdo že zbijal kilometre...
Če mi zna kdo pomagat... Lepo prosim za informacije... In hvala!
Lp, Alenka |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ElGrigon Član

Pridružen-a: Pon 24 Jul 2006 22:38 Prispevkov: 3883 Aktiv.: 16.87 Kraj: okolica Lenarta
|
Objavljeno: Pon Mar 10, 2008 10:44 pm Naslov sporočila: |
|
|
Poskusiš lahko tako, da vzameš vse varovalke za armaturo števca ven, tako se bo vse skupaj zresetiralo. Nisem prepričan, da bo delovalo, poskusiti ni greh. Jaz sem imel primer, ko se je števec za temperaturo zabil na 130°C med obratovanjem, pri ugasnjenem avtu pa je kazal nekje 60°C. Ko sem vzel glavno varovalko za števce ven in nazaj se je stanje normaliziralo.
Drugače pa prvič slišim, da bi zaradi zbitja obratovalnih ur prenehal delovati števec za hitrost, lahko, da ga je mojster "pokvaril". _________________ lp, ElGrigon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
pepelka25 Članica

Pridružen-a: Pon 10 Mar 2008 21:05 Prispevkov: 3 Aktiv.: 0.01 Kraj: Lenarška okolica
|
Objavljeno: Tor Mar 11, 2008 3:17 pm Naslov sporočila: |
|
|
O, hvala lepa... Bom poskusila... Zdaj že toliko vem, da si ga kar sama popravljam...
P.S. Tudi jaz sem iz okolice Lenarta...  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mucek4 Član

Pridružen-a: Sob 18 Jun 2005 20:52 Prispevkov: 2952 Aktiv.: 12.46 Kraj: Tržič - Mesto med gorami
|
Objavljeno: Tor Mar 11, 2008 3:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
Meni je pri Opelni prenehal delovat števec za hitrost, ko sem vgradil nov radio. Star radio je od števca sprejemal hitrost, da je pri večji hitrosti povečal glasnost. Nov radio tega ni imel in je na istem pinu imel "remote power". Števec je ostal na "0". |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ElGrigon Član

Pridružen-a: Pon 24 Jul 2006 22:38 Prispevkov: 3883 Aktiv.: 16.87 Kraj: okolica Lenarta
|
Objavljeno: Tor Mar 11, 2008 7:51 pm Naslov sporočila: |
|
|
pepelka25 je napisal/a: |
P.S. Tudi jaz sem iz okolice Lenarta...  |
No, torej, če bo moj predlog obrodil sadove, si mi "dolžna" kakšen drink  _________________ lp, ElGrigon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
pepelka25 Članica

|
Objavljeno: Tor Mar 11, 2008 7:54 pm Naslov sporočila: |
|
|
Absolutno! Ni problema...  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni