|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
krneki22 Neznanec

Pridružen-a: Pet 04 Apr 2008 16:28 Prispevkov: 2 Aktiv.: 0.01 Kraj: ddds
|
Objavljeno: Pet Apr 04, 2008 4:31 pm Naslov sporočila: električni pomik stekel clio 1 |
|
|
Imem problem pri električnemuj pomiku stekel za clio 1 letnik 93.
Polomljena so stikala. Ker je šipa ostala doli me zanima samo to, kako spraviti steklo gor. Gre se za sopotnikova vrata kjer je konektor s 6 pini, na katerega pride stikalo. Kako vezati teh 6 pinov, da se bo motorček zagnal in pomaknil steklo navzgor. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gargamel Član

Pridružen-a: Čet 31 Jan 2008 11:42 Prispevkov: 127 Aktiv.: 0.60 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Pet Apr 04, 2008 7:53 pm Naslov sporočila: clio |
|
|
Najlažje bo če boš v roko vzel stikalo in ga dal v pozicijo pri kateri se steklo dviguje, nato pa z ohm metrom pomeril kateri priključki so v stiku. Kasneje pa boš preprosto povezal omenjene pine na konektorju in stvar bi mogla delovati. Seveda če niso stikala pokvarjena do te mere da ta poseg ni izvedljiv. Raje ne poskušaj stekla zapreti na silo, ker boš lahko poškodoval mehanizem (vsaj jaz sem ga nekoč pri cliotu)  _________________ LP Luka S53LM |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
krneki22 Neznanec

Pridružen-a: Pet 04 Apr 2008 16:28 Prispevkov: 2 Aktiv.: 0.01 Kraj: ddds
|
Objavljeno: Pet Apr 04, 2008 9:23 pm Naslov sporočila: |
|
|
sem, naredu na ta način. Ugotovilo se je da je tudi motorček šou rakom žvižgat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gargamel Član

Pridružen-a: Čet 31 Jan 2008 11:42 Prispevkov: 127 Aktiv.: 0.60 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Sob Apr 05, 2008 7:56 am Naslov sporočila: clio |
|
|
Če ga rabiš ti ga podarim, imam enega viška je pa od cliota 2 l.2000 _________________ LP Luka S53LM |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni