|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
jishimoari Član

Pridružen-a: Čet 07 Feb 2008 15:36 Prispevkov: 38 Aktiv.: 0.18 Kraj: Nemogoče določit
|
Objavljeno: Čet Apr 10, 2008 4:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
da spet obnovim temo, obratomer sem izdelal, priključil, ampak ne vem kam moram priklopiti drug konec žice za vhod IN ? Ovil sem par ovojev okoli kabla ki gre do razdelilne kape, pa mi kaže napetisti do +30V to pa ni dobro za vezje, probal tako da gre mimo kabla za na razdelilno kapo samo polovični ovoj - samo mimo gre žica in mi kaže 5V, nato sem probal še ostale možnosti, pa nikakor ne deluje, ali imate vi kakšno izkušnjo s tem kam priključit obratomer? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jishimoari Član

Pridružen-a: Čet 07 Feb 2008 15:36 Prispevkov: 38 Aktiv.: 0.18 Kraj: Nemogoče določit
|
Objavljeno: Čet Apr 10, 2008 6:05 pm Naslov sporočila: |
|
|
a noben ne ve al nočte povedat
probou sem zdejle use žice ki pridejo na/iz špule, pa ni nč, [slovenščina je zame švedska vas] da zgleda da bom use skup stran fuknu
če ma kdo kakšno idejo še, naj pove, ker jest sem že skor obupou.. (najbol me živcera če neki ne dela
Preberi pravila na forumu. Še en podoben zmazek, pa sledi izključitev!  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Iztok Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55 Prispevkov: 4974 Aktiv.: 20.99 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Čet Apr 10, 2008 6:15 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ti pa hitro obupaš ...
Najprej pripni načrt po katerem si sploh delal. Potem razloži kako si meril, da si v žici ki deluje kot sonda okrog VN dobil najprej 30 in z zmanjšanjem ovojev 5V. S čim in kje si meril?
Vem da ti to vse veš ... mi pa iz takih obupnih (in obupanih) opisov preko foruma ne moremo vedeti na kateri točki si in kaj sploh točno počneš ...  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
andrejj Član

Pridružen-a: Ned 21 Mar 2004 15:06 Prispevkov: 4253 Aktiv.: 17.94 Kraj: 8232 Šentrupert
|
Objavljeno: Čet Apr 10, 2008 8:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pa si v redu sestavil obratomer? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni