www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Problemi z word-om

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> MS Windows razprave
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
BrezC
Član
Član

Pridružen-a: Pet 19 Dec 2003 9:06
Aktiv.: 0.39

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 13, 2004 3:19 pm    Naslov sporočila:  Problemi z word-om Odgovori s citatom

Imam problemček da ko dam printat en dokument mi začne flešat zgornji plavi okvir z nazivom programa in okenci za minimiziranje,maximiziran jein zapiranje in word zmrzne, ko pritisneš ctrl+alt+del se pojavi task mngr, ga zapreš in potem se word zmisli delat naprej (se pojavi okno za tiskanje)....To dela v XP-jih in tudi v w2k..To mi je naredilo že pri več dokumentih, razloga pa ne najdem..So pa instalirani office 2k pro...
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
s51as
Član
Član

Pridružen-a: Čet 08 Jul 2004 15:14
Aktiv.: 0.19
Kraj: Šmarje-Sap

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 20, 2004 12:13 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Če ti to dela samo ko printaš v wordu, potem je nekaj narobe v wordu in se mi sanja ne kaj bi to bilo. Če pa se ti to dogaja tudi drugje, potem so ti verjetno printerjevi driverji naredili nekaj narobe v registu in bi jih bilo najbolje naložiti znova (printerjeve driverje).

Če imaš nelicenčne offise je lahko (sicer zelo malo verjetno) razlog tudi to.
Za vsak slušaj še preskeniraj računalnik s kakim online virus scanom (www.mcafee.com, je meni najljubši), pa z adaware (prej ga posodobi) pa z spybotom (isto prej posodobi).

Skoraj bi pozabil, še prej poglej v printerjeve nastavitve, če se tam splača kaj spremeniti (kako filanje pomnilnika in podobno), mogoče je kje tukaj problem.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
BrezC
Član
Član

Pridružen-a: Pet 19 Dec 2003 9:06
Aktiv.: 0.39

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 20, 2004 1:53 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Office in xp-ji so licenčni, problem se dogaja pri različnih printerjih..Najprej sem sumil da gre za problem z nastavitvami strani in robov v dokumentu in istimi nastavitvami v printer properties....Ker to se mi dogaja največkrat z .rtf dokumenti ki jih dobivam po mailu...No včasih mi tudi napiše da so robovi zunaj natisljivega odseka strani, ampak sprinta se v redu...
Bom probal nastavit v wordu in printerjevih nastavitvah enako...Se pa zgoraj omenjena napaka dogaja izključno z dokumenti ki niso kreirani z mojim wordom, ampak kot sem že omenil poslani od drugih...
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Lincolin
Član
Član

Pridružen-a: Tor 18 Jan 2005 21:28
Aktiv.: 0.32

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 19, 2005 10:25 pm    Naslov sporočila:  AbiWord Odgovori s citatom

Uporabi AbiWord ....
.... modra izbira

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> MS Windows razprave Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 495 dni