|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
BrezC Član

Pridružen-a: Pet 19 Dec 2003 9:06 Prispevkov: 93 Aktiv.: 0.39
|
Objavljeno: Pon Dec 13, 2004 3:19 pm Naslov sporočila: Problemi z word-om |
|
|
Imam problemček da ko dam printat en dokument mi začne flešat zgornji plavi okvir z nazivom programa in okenci za minimiziranje,maximiziran jein zapiranje in word zmrzne, ko pritisneš ctrl+alt+del se pojavi task mngr, ga zapreš in potem se word zmisli delat naprej (se pojavi okno za tiskanje)....To dela v XP-jih in tudi v w2k..To mi je naredilo že pri več dokumentih, razloga pa ne najdem..So pa instalirani office 2k pro... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
s51as Član

Pridružen-a: Čet 08 Jul 2004 15:14 Prispevkov: 46 Aktiv.: 0.19 Kraj: Šmarje-Sap
|
Objavljeno: Pon Dec 20, 2004 12:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
Če ti to dela samo ko printaš v wordu, potem je nekaj narobe v wordu in se mi sanja ne kaj bi to bilo. Če pa se ti to dogaja tudi drugje, potem so ti verjetno printerjevi driverji naredili nekaj narobe v registu in bi jih bilo najbolje naložiti znova (printerjeve driverje).
Če imaš nelicenčne offise je lahko (sicer zelo malo verjetno) razlog tudi to.
Za vsak slušaj še preskeniraj računalnik s kakim online virus scanom (www.mcafee.com, je meni najljubši), pa z adaware (prej ga posodobi) pa z spybotom (isto prej posodobi).
Skoraj bi pozabil, še prej poglej v printerjeve nastavitve, če se tam splača kaj spremeniti (kako filanje pomnilnika in podobno), mogoče je kje tukaj problem. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
BrezC Član

Pridružen-a: Pet 19 Dec 2003 9:06 Prispevkov: 93 Aktiv.: 0.39
|
Objavljeno: Pon Dec 20, 2004 1:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
Office in xp-ji so licenčni, problem se dogaja pri različnih printerjih..Najprej sem sumil da gre za problem z nastavitvami strani in robov v dokumentu in istimi nastavitvami v printer properties....Ker to se mi dogaja največkrat z .rtf dokumenti ki jih dobivam po mailu...No včasih mi tudi napiše da so robovi zunaj natisljivega odseka strani, ampak sprinta se v redu...
Bom probal nastavit v wordu in printerjevih nastavitvah enako...Se pa zgoraj omenjena napaka dogaja izključno z dokumenti ki niso kreirani z mojim wordom, ampak kot sem že omenil poslani od drugih... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Lincolin Član

Pridružen-a: Tor 18 Jan 2005 21:28 Prispevkov: 77 Aktiv.: 0.32
|
Objavljeno: Sre Jan 19, 2005 10:25 pm Naslov sporočila: AbiWord |
|
|
Uporabi AbiWord ....
.... modra izbira _________________ 73, se slišimo na 27.0650 Mhz |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni