|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
MaTTrA Neznanec

Pridružen-a: Čet 29 Maj 2008 19:23 Prispevkov: 3 Aktiv.: 0.01
|
Objavljeno: Čet Maj 29, 2008 7:43 pm Naslov sporočila: Poročilo |
|
|
Rabil bi nekaj napisat za poročilo o elektroniki, v avtu seveda.
Samo kaj napisat? Na praksi nismo delali nic o tem tako da nimam kaj napisat, ucitelj pa ne bo sprejel nobenega drugega.
P.s. se opravicujem za dvojno temo ... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tomaz lusin Član

Pridružen-a: Tor 20 Maj 2008 14:52 Prispevkov: 36 Aktiv.: 0.17 Kraj: Male Lašče (1315)
|
Objavljeno: Pon Jun 02, 2008 10:08 am Naslov sporočila: |
|
|
Kolega,
konkretnega odgovora ti ne morem dati, ti bom pa na srce nekaj polozil. Tako kot ti, sem tudi sam prehodil srednjo solo (elektro na Vegovi), fakulteto, sedaj zakljucujem se podiplomski studij. Ceprav imam stroko zelo rad, nikoli ni bilo enostavno, verjamem, da je v srednji šoli težko nekaj pisat in biti pameten o tistem, kar ti predlaga profesor, pa vendar je danes stic google skoraj vsemogocen pri dajanju nasvetov. A potruditi se bos moral sam, tule ti bomo lahko le pomagali in ti svetovali, namesto tebe pa dela ne bo naredil nihce. Skratka, osebno se mi zdi, da se z takimi zeljami pojavljate tudi tu na forumu v zadnjem hipu (nalogo je bilo potrebno oddati vceraj ). Temo imas pa tudi zelo zanimivo in na googlu bos zagotovo nasel ogromno literature - sicer pa prebsrkaj tudi malo del foruma namenjen avtoelektriki. Pa prosim, ne bodi uzaljen in kakorkoli prizadet, ker ni bil moj namen izbiti iz tebe se tisto malo upanja, ki si ga prisel iskat na ta forum. Potrudi se malo, pa bos videl, da bo slo, pa se veliko se bos naucil, saj je obravnavana tema zelo zanimivo podrocje.
Iz srca ti zelim, da bos uspel z nalogo, pa srecno. Tule pa si po mojem mnenju zelo dobrodosel z konkretnimi vprasanji, a preden jih postavis, poglej ce odogvor ne obstaja kje na spletu. Pa srecno. _________________ Dela še ne, kadi se pa že! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
drVrh Član

Pridružen-a: Sre 20 Feb 2008 20:17 Prispevkov: 918 Aktiv.: 4.35 Kraj: Slovenija-Koroska-Prevalje-Lese
|
Objavljeno: Pon Jun 02, 2008 4:32 pm Naslov sporočila: Re: Poročilo |
|
|
MaTTrA je napisal/a: |
Na praksi nismo delali nic o tem tako da nimam kaj napisat, ucitelj pa ne bo sprejel nobenega drugega.
|
Ja profesor je dal to temo ker želi da bi vi spoznali nekaj o tej temi že prej preden bi se učili tako, da se popolnoma strinjam z Tomažem, stric google vsemogočni je zakon! _________________ Iz dneva v dan sem se spraševal kaj je to elektrika, vendar nisem našel odgovora ... in še vedno si postavljam to vprašanje
LP
Grega |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aljoš Član

Pridružen-a: Čet 08 Sep 2005 20:03 Prispevkov: 3132 Aktiv.: 13.21 Kraj: Škofja loka-poljanska dolina
|
Objavljeno: Pon Jun 02, 2008 4:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
Za temo vzemi npr. sistem ABS in kaj vse še beremo iz senzorjev ABS-a... Sigurno se lahko razpišeš na več kot 100 strani seminarske naloge...aja...namig: Na senzorjih berejo novejši avtomobili več kot 10 stvari...
Stric google na ime "sistem ABS" izvrže malo čez 90.000 odgovorov v 0.32 sekunde....
Zagotovo boš nekaj uporabnega le našel...
LP! _________________ Najprej se je pokadilo, nato izjavi Sokrat: dva Watt-a my ass...LOOOLL::: |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni